Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Group C Καπέλο: "Βρήκα την 11άδα για το ματς με ΗΠΑ"

Αν και απομένουν σχεδόν 48 ώρες από την πρεμιέρα της Εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Φάμπιο Καπέλο δείχνει να έχει κατασταλάξει όσον αφορά στους παίκτες που θα εμπιστευτεί για την πρώτη "αποστολή" στη διοργάνωση.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, ο Ιταλός τεχνικός των "λιονταριών" αποκάλυψε ότι έχει διαλέξει τους 11 παίκτες που θα παίξουν βασικοί κόντρα στις ΗΠΑ στο Ρούστενμπουργκ, ενώ μίλησε επίσης και για την μεγάλη πίεση που υπάρχει γύρω από την ομάδα του.

"Έχω αποφασίσει, ξέρω από τώρα την σύνθεση του Σαββάτου και εύχομαι όλοι οι παίκτες, στις επόμενες δύο ημέρες, να είναι καλά.

Είμαι ήρεμος, καταλαβαίνω την πίεση, όπου και αν πάμε άλλωστε βλέπουμε τους άνδρες της ασφάλειας και τους δημοσιογράφους.

Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή είναι μία πραγματικά πολύ σημαντική στιγμή για τη χώρα".

Ο Καπέλο εξέφρασε παράλληλα την πεποίθησή του ότι η Αγγλία έχει παρουσιάσει τρομερή βελτίωση από τότε που κάθησε στον πάγκο για πρώτη φορά, το Φεβρουάριο του 2008 απέναντι στην Ελβετία, κάτι που μαρτυρούν άλλωστε και οι 18 νίκες επί συνόλου 24 αγώνων.

"Ναι, έχουμε βελτιωθεί πολύ. Βρήκαμε το πνεύμα και διαφορετικά συστήματα για να παίξουμε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, πολλοί παίκτες με γνωρίζουν καλύτερα αλλά γενικά νομίζω ότι τα πάντα είναι διαφορετικά".

Όσον αφορά τέλος στα πολλά νεύρα που είχε ο Ρούνι στο φιλικό των "λιονταριών" με την τοπική ομάδα Πλάτινουμ Σταρς την περασμένη Δευτέρα, ο "Δον Φάμπιο" έσπευσε να προστατεύσει τον παίκτη του.

"Είναι σε καλή κατάσταση, προπονείται καλά και σκοράρει στις προπονήσεις, κάτι που είναι σημαντικό για εκείνον. Νομίζω ότι θα κάνει ένα φανταστικό Παγκόσμιο Κύπελλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: