Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Δεν τα βρίσκουν για Μαϊκόν

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου αμυντικού υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις απαιτήσεις της Ίντερ και την πρόταση της Ρεάλ. Ο Μαϊκόν έχει εδώ και καιρό εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Ρεάλ του Μουρίνιο, όμως οι απαιτήσεις της Ίντερ φαίνεται πως αποτελούν σημαντικό εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Μετά τις δηλώσεις του Καλιέντο, μάνατζερ του Μαϊκόν, ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν σταματήσει και δείχνουν να καταλήγουν σε αδιέξοδο, η Μάντσεστερ Σίτυ δείχνει να αναθερμαίνει το ενδιαφέρον της για τον Βραζιλιάνο, ενώ είναι σε σαφώς πιο ευνοϊκή θέση προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις των «Νερατζούρι».

«Αυτό που ξέρω είναι ότι οι συζητήσεις έχουν αυτή τη στιγμή σταματήσει. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα χρήματα που αξιώνει η Ίντερ και σε αυτά που είναι διατεθιμένη να προσφέρει η Ρεάλ. Ειλικρινά, δε μπορώ να προβλέψω ποιά θα είναι η κατάληξη, όμως από τη μία πλευρά έχουμε έναν πρόεδρο, ο οποίος θέλει να ξοδέψει λίγα, και από την άλλη έναν πρόεδρο που θέλει να κερδίσει πολλά...»

Για το ενδιαφέρον της Αγγλικής ομάδας, «Η Σίτυ; Δεν είναι κάτι το καινούριο το ενδιαφέρον της Σίτυ, καθώς ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι μεγάλος θαυμαστής του Μαϊκόν, όμως δεν είμαι σίγουρος ότι ακόμη και αυτοί θα μπορέσουν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Μοράτι».

Αυτά, λίγο μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Ίντερ ότι όλοι πωλούνται, ακόμη και τα αστέρια της ομάδας, όμως πάντα στη σωστή τιμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: