Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

«Όχι» της ΑΕΚ σε Παλέρμο

Το Παλέρμο ζήτησε από την ΑΕΚ να πάρει τον Σάββα Γκέντσογλου ως δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατ. ευρώ, αλλά η απάντηση της Ένωσης ήταν αρνητική.Μπορεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς από ένα σημείο κι έπειτα να... ξέχασε στον πάγκο τον Γκέντσογλου, αν και ήταν πολύ καλός όσο αγωνίστηκε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ομάδες του εξωτερικού δεν παρακολουθούν τον νεαρό μέσο. Μία εξ αυτών, η Παλέρμο έκανε κρούση για την απόκτηση του. Οι Ιταλοί πρότειναν στην ΑΕΚ να πάρουν τον Γκέντσογλου ως δανεικό για ένα χρόνο και αν μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του, να δώσουν στην Ένωση το ποσό των 2 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι για να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή. Η απάντηση της διοίκησης των κιτρινόμαυρων, όμως, ήταν αρνητική, καθώς στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Γκέντσογλου.

«800.000 ευρώ για Ντιόπ»!

Στην αποκάλυψη πως η ΑΕΚ δίνει στον Ντιόπ τα λεφτά που παίρνει και τώρα στην Πόρτσμουθ, προχώρησε με δηλώσεις του ο διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, Άντριου Ανδρονίκου. Μιλώντας στο aek365.gr ο Ανδρονίκου τόνισε ότι η ΑΕΚ δίνει 800.000 ευρώ ετησίως στον διεθνή Σενεγαλέζο άσο, προκειμένου να τον αποκτήσει. Ακολουθούν αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρονίκου.

Για τις προθέσεις της ΑΕΚ: «Με ενημέρωσαν μάνατζερ για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Από την τελευταία φορά που μιλήσαμε δεν έχει γίνει κάτι συγκλονιστικό. Βρισκόμαστε περίπου στο ίδιο σημείο. Η ΑΕΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να πληρώσει το συμβόλαιο του Μπούμπα Ντιόπ, τον ένα χρόνο που απομένει για την ολοκλήρωσή του. Είναι ακατόρθωτο για την Πόρτσμουθ να συνεχίζει να πληρώνει τον ποδοσφαιριστή με δεδομένο τον υποβιβασμό μας στην Τσάμπιονσιπ και έχοντας παράλληλα πολλά οικονομικά προβλήματα».

Για τις προτάσεις που υπάρχουν για τον Ντιόπ: «Οπως ανέφερα και σε τοπική εφημερίδα της πόλης μας, μας ενδιαφέρει η πρόταση της ΑΕΚ να πληρώσει το συμβόλαιο του Ντιόπ, αλλά ακόμα περισσότερο μας ενδιαφέρει να βάλουμε χρήματα στο ταμείο μας. Και στην προκειμένη περίπτωση αυτό θα γίνει αν κάποια ομάδα πληρώσει τη Πόρτσμουθ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη. Η ΑΕΚ λοιπόν δεν μας έχει κάνει καμία πρόταση για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη, σε αντίθεση με άλλες τρεις ομάδες -δύο εκ των οποίων είναι από την Γαλλία και η τρίτη από άλλη ομάδα του εξωτερικού- οι οποίες είναι διαθετιμένες να μας πληρώσουν ένα ποσό για να αποκτήσουν τον Ντιόπ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Πόρτσμουθ για ένα ακόμη χρόνο».

Για τις πιθανότητες της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει ελπίδες να αποκτήσει τον παίκτη και αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που δεν μπορώ να αποκλείσω. Ωστόσο, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει είτε να αποσυρθούν από την διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή οι άλλες ομάδες, είτε να κάνει με τη σειρά της και η ΑΕΚ οικονομική προσφορά για την απόκτηση των δικαιωμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: