Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωσε Τζαβέλλα η Αιντραχτ Φρανγκφούρτης


Ο Τζαβέλλας με τη φανέλα του Πανιωνίου... Παίκτης της Αιντραχτ Φρανγκφούρτης είναι και επίσημα ο Γιώργος Τζαβέλλας. Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας, ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόκτησή του με συμβόλαιο τριών χρόνων, το οποίο θα λήγει το 2013.

Ο Τζαβέλλας μετά το "κόψιμό" του από τον Οτο Ρεχάγκελ, από την αποστολή για τα τελικά του Μουντιάλ, πήγε στην Γερμανία, όπου και είχε τις τελικές επαφές με την διοίκηση της νέας του ομάδας. Αλλωστε ο Πανιώνιος είχε συμφωνήσει με την Αιντραχτ και πλέον ο παίκτης θα πρέπει να ετοιμαστεί για το ξεκίνημα της προετοιμασίας της νέας του ομάδας.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή στις 12:00 ο Μίκαελ Στόρε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναφερθεί σε διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα, ενώ θα παρουσιάσει και τους νέους του συνεργάτες στην τεχνική ηγεσίας τους Γιάννη Χριστόπουλο και Βασίλη Αρματά. Παράλληλα στην ομάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Φώτης Στρακόσια. Ο 45χρονος πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου θα αναλάβει πόστο, το οποίο κανείς για την ώρα δεν γνωρίζει ποιο θα είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: