Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Πήραν κεφάλι οι Λέικερς

http://www.sport24.gr/ast/cov/la/lac_b.jpgΗ σειρά των τελικών άρχισε στο L.A. και οι Λέικερς έδειξαν τα δόντια τους. Νίκησαν 102-89, υπερίσχυσαν και στο... ξύλο, που αναμένεται να πέσει αφειδώς σε αυτή τη σειρά, κι έκαναν το 1-0. Οι Σέλτικς, όμως, δεν θα παραδοθούν εύκολα..Ο Κόμπε Μπράιαντ πέτυχε τους... συνηθισμένους του 30 πόντους, ωστόσο το κλειδί για τους Λέικερς ήταν ο Πάου Γκασόλ. Ο Ισπανός δεν έχει ξεχάσει το... ξύλο που έφαγε στους προπέρσινους τελικούς από τον Γκαρνέτ και με μια επιβλητική εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από 23 πόντους και 14 ριμπάουντ, ήταν ο καταλύτης της νίκης της ομάδας του στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών.

Οι Λέικερς άνοιξαν το σκορ κι έδειξαν ότι είναι διατεθειμένοι να υπερισχύσουν ακόμα και στον τομέα στον οποίον οι Σέλτις μοιάζουν πιο δυνατοί. Το... ξύλο, που αναμένεται να πέσει άφθονο στη σειρά. Κάτι που έγινε εμφανές μόλις στο 27ο δευτερόλεπτο, όταν Πιρς και Αρτέστ σφιχταγκαλιάστηκαν, σπρώχτηκαν, έπεσαν κάτω και χρεώθηκαν και από μία τεχνική ποινή!

"Το ξέραμε ότι θα ήταν σκληρά τα παιχνίδια. Είναι δεδομένο αυτό. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας, ξέρουμε τη φύση αυτών των αγώνων και αν θέλουμε να πετύχουμε, πρέπει να υπερισχύσουμε και στον τομέα της δύναμης", δήλωσε ο Γκασόλ

ΛΕΪΚΕΡΣ: Αρτέστ 15(3), Γκασόλ 23 (14ρ.), Μπάινουμ 10, Μπράιαντ 30(1), Φίσερ 9, Όντομ 5, Ουόλτον, Μπράουν 6, Βούγιατσιτς, Φάρμαρ 4.

ΒΟΣΤΟΝΗ: Γκαρνέτ 16, Πιρς 24, Πέρκινς 8, Ρ. Άλεν 12, Ρόντο 13 (8ασ.), Ουάλας 9(1), Τ. Άλεν 4, Φίνλεϊ, Ρόμπινσον, Γκ. Ντέιβις 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: