Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Τους εχθρούς μου τους γνωρίζω....τους φίλους μου δεν ξέρω.

http://blog.libero.fm/mt-static/support/assets_c/userpics/userpic-1305-100x100.png?165
Καλημέρα αδέρφια και ομοϊδεάτες Ηρακλειδείς. Απέφευγα να μπω στον πειρασμό να γράψω ένα κείμενο όλες αυτές τις μέρες γιατί θεωρούσα δεδομένο πως θα ξέφευγα και θα έγραφα πράγματα που δεν έπρεπε να γραφτούν. Σήμερα όμως δεν άντεξα άλλο και είπα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας.
Μετά τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας νομίζω πως έχετε καταλάβει πως κανείς δεν πρόκειτε να μας βοηθήσει και πως μόνο ο ΛΑΟΣ μπορεί να γυρίσει την αρνητική κατάσταση, έτσι? Ο Ηρακλής αυτός ο ιστορικός σύλλογος με πάνω από 100 χρόνια ζωής ήταν ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως θα έπεφτε φέτος ΠΡΙΝ ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στην Δ' ΕΘΝΙΚΗ. Και αυτό μάλιστα θα συνέβαινε με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ για έναν και μοναδικό κυρίως λόγο: Δεν υπήρχε ΚΑΝΕΙΣ να ασχοληθεί με τον σύλλογο ο οποίος είχε αφεθεί στο έλεος του Θεού και εφόσον συνεχίζονταν αυτή η διοικητική ανυπαρξία η καταστροφή θα ήταν ήδη γεγονός!

Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί με την άδεια για το νέο πρωτάθλημα αλλά να έχετε υπόψιν σας πως η ΕΠΟ είχε ενημερώσει από τον Φεβρουάριο παρακαλώ με έγγραφο της την διαδικασία για την αδειοδότηση και μετά από 1 μήνα επανήλθε με νέο έγγραφο αναφέροντας το γεγονός πως η Παε Ηρακλής είχε στείλει από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά....ΤΙΠΟΤΑ!!

Προσωπικά πιστεύω πως θα παρθεί η άδεια για το νέο πρωτάθλημα και αυτή η επιτυχία θα ισοδυναμεί στην παρούσα στιγμή με τον 14ο ΑΘΛΟ του Ηρακλή γιατί πριν από 20 μέρες αυτός ο ....τιμημένος ο φάκελος ήταν ΑΔΕΙΟΣ!! Και επειδή θέλω να το συνδυάσω με την "εμφάνιση" του Κου Πολύκαρπου στον αέρα της πόλης την περασμένη εβδομάδα προσπαθώντας να μας πείσει πως το σημαντικό είναι η αδειοδότηση και πως μόνο αυτό πρέπει να ενώσει όλους τους Ηρακλειδείς, περίμενα να ακούσω την εξής ερώτηση απο τον δημοσιογράφο: "Εσείς κύριε Πολύκαρπε ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ για την αδειοδότηση και ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΖΕΨΑΤΕ?" Διότι σας επαναλαμβάνω πως από τον Φεβρουάριο υπήρχε ενημέρωση από ΕΠΟ. Όσο την ακούσατε εσείς την συγκεκριμένη ερώτηση άλλο τόσο την άκουσα κι εγώ.

Αντί αυτού ακούσαμε το τι έχετε να πείτε για την διαχείριση των οικονομικών και εκεί μας έπεσαν και τα μαλλιά από την απάντηση η οποία ήταν πως "δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ και για όλα τα έξοδα υπάρχουν παραστατικά". Μάλιστα, δηλαδή μάθαμε φέτος πως τα χρέη έφτασαν τα 5 εκ. ευρώ και παρόλα αυτά εμείς πρέπει να αποδεχθούμε πως υπήρξαν και πληρωμές (!!!) φέτος και μάλιστα με παραστατικά! Ελπίζω να μάθουμε και εμείς οι αδαείς τι σημαίνει εκείνος ο λογαριασμός "Γενικά Έξοδα" με ένα αστρονομικό νούμερο και τι δαπάνες υπάρχουν πίσω από αυτό. Θα μάθουμε πάντως είμαι πεπεισμένος για αυτό!!

Μέχρι να μάθουμε το αποτέλεσμα αυτής της τεράστιας προσπάθειας και εύχομαι να είναι θετικό για το καλό όλων, θα σταματήσω εδώ και θέλω την άποψη σας είτε είναι θετικά τα νέα (που πιστεύω θα είναι) είτε όχι. Τι θα θέλατε να γίνει? Ποιος ευθύνεται για τον Γολγοθά που ανεβαίνει η νέα Διοίκηση? Ποιες είναι οι λύσεις που βλέπετε εσείς ή που θα θέλατε να συμβούν για να επανέλθει σε ήρεμα νερά και για να μήν ξεχνιόμαστε. Πηγη Ωρα για μπλε. Libero.

Δεν υπάρχουν σχόλια: