Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Δύσκολες ώρες για τον Γκράιμς


Ο Γκράιμς σε προσπάθειά του με αντίπαλο τον Καραδήμο Αναχώρησε εσπευσμένα για τη Λιβερία ο Σόλομον Γκράιμς καθώς έχασε τη μητέρα του. Η διοίκηση του Εθνικού συμπαρίσταται στη θλίψη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φυσικά δεν θα αγωνιστεί στα δύο επόμενα παιχνίδια για τα πλέι οφ.

Στο μεταξύ, σε κείμενο στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τονίζεται πως ο Εθνικός βρίσκεται σε επαφές με παίκτες προκειμένου να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό του: " Με ψηλά το κεφάλι, φτάσαμε στη βρύση του τέλους του Πρωταθλήματος. Αποδείξαμε στους αγωνιστικούς χώρους, ότι αξίζαμε το κάτι παραπάνω. Η τύχη δυστυχώς μας γύρισε τη πλάτη και έδειξε την εύνοιά της σε άλλους, δωρίζοντας σε μας την ατυχία. Χτίσαμε υπερήφανα μια νεανική ομάδα με παρόν και μέλλον, υπολογίσιμη σα μια νέα ποδοσφαιρική δύναμη.

Προγραμματίζουμε την ενίσχυση της ομάδας (βρισκόμαστε σε συζητήσεις με σέντερ φορ και επιθετικό ακραίο χαφ της Super League), για περαιτέρω ενδυνάμωση της. Απόφαση της διοίκησης είναι να μην παραχωρηθεί κανείς ποδοσφαιριστής, αν και υπάρχουν αρκετές προτάσεις από ομάδες της Super League.

Αν και πληροφορηθήκαμε τελευταία τη διαδικασία της αδειοδότησης, δεν έχουμε καμία ουσιαστική έλλειψη για τη συμπλήρωση του φακέλου, καθώς α) έχει πληρωθεί το σχετικό παράβολο β)οι γηπεδικές μας εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις προϋποθέσεις γ) έχουμε εν ισχύ φορολογική ενημερότητα (είμαστε ταμειακά εντάξει με εφορία και ΦΠΑ) δ) υφίσταται ισολογισμός από 31/12/2009, εγκεκριμένος από ορκωτούς λογιστές ε) έχουν εξοφληθεί όλοι οι υπάλληλοι, ποδοσφαιριστές, προμηθευτές, στις προβλεπόμενες ημερομηνίες και δεν έχουμε καμία οφειλή ή απαίτηση από τρίτους, σύμφωνα με την οικονομική εγκύκλιο της Ε.Π.Ο.

Είναι λογικό, ομάδες οι οποίες ήταν στη Super League, τη προηγούμενη περίοδο (ΟΦΗ - ΣΕΡΡΕΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ), τα λογιστήριά τους και οι υπηρεσίες τους να είναι πιο καταρτισμένες και έτοιμες για τη συμπλήρωση του φακέλου. Αλλωστε, μέχρι την ημερομηνία που προβλεπόταν η κατάθεση των δικαιολογητικών, το σύνολο σχεδόν των ομάδων, διεκδικούσαν να είναι στα Play off.

Ακόμη δε και μετά την επικύρωση της βαθμολογίας από την Ε.Ε.Π Β'& Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ οδηγία ή εντολή συμμόρφωσης πλέον πριν την έναρξη των μπαράζ. Είναι λογικό η Ε.Π.Ο. μετά το πέρας των μπαράζ και τη τελική κατάταξη, να μεριμνήσει (εάν απαιτηθεί)ώστε να δοθεί χρόνος σε ενδιαφερόμενες Π.Α.Ε. για τυπικές συμπληρώσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: