Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Μπενίτεθ

http://www.sport24.gr/ast/cov/ho/hodgson_2010_6_4_9_17_17_b.jpgΜια ημέρα μετά την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο της Λίβερπουλ, έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του. Ποια είναι τα ονόματα που παίζουν. Μετά από έξι χρόνια παρουσία στο Άνφιλντ ο Ράφαελ Μπενίτεθ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Reds, έχοντας ζήσει στην Αγγλία ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές.

Μία ημέρα μετά το διαζύγιο του Ισπανού προπονητή, στην Αγγλία έχουν αρχίσει ήδη τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του, με τα ονόματα των Χοντγκσόν, Σπαλέτι, Ράικαρντ, Μπίλιτς, Λουίς Φαν Χάλ και Μαρκ Χιούζ να είναι ψηλά στην λίστα.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, σε συνάντηση κορυφής που είχαν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, αποφάσισαν πως ο νέος τεχνικός θα πρέπει να πληρεί έξι προϋποθέσεις.

Πρώτα από όλα να είναι έμπειρος, σταθερός, να έχει γνώση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και φυσικά να έχει βρεθεί σε υψηλό επίπεδο σε πάγκο ομάδας, όπως και να αντέχει την πίεση του πρωταθλητισμού.

Από όλους αυτούς το φαβορί μέχρι στιγμής είναι ο τεχνικός της Φούλαμ Ρόι Χοντγκσόν, αφού και έμπειρος είναι και έχει μεγάλες παραστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: