Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Βαλβέρδε: "Δεν με ήθελαν πραγματικά"

http://www.sport24.gr/ast/cov/va/valverde1003_b.jpgΑποκαλυπτικός ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την πρόταση που του έγινε από τον Ολυμπιακό να αναλάβει για δεύτερη φορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας. O 46χρονος προπονητής θεωρεί ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν τον ήθελε πραγματικά και πως τον πλησίασε μόνο και μόνο υπό την πίεση του κόσμου.Οπως αναφέρει το Redplanet.gr, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε σε φίλο του από την Ελλάδα και του εκμυστηρεύτηκε τον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε να κάτσει ξανά στον πάγκο των ερυθρολεύκων.

"Νομίζω ότι ο Κόκκαλης δεν με ήθελε πραγματικά. Δεν μπορώ φυσικά να είμαι σίγουρος, αλλά αυτή την αίσθηση έχω. Περισσότερο θέλησε να κινηθεί για να με πάρει πίσω, υπό την πίεση του κόσμου, που φώναζε το όνομά μου σε πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Μη νομίζετε πως δεν ξέρω τι είχε γίνει στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ολυμπιακού και τα όσα είχε πει για εμένα ο πρόεδρος. Δύο δημοσιογράφοι από την Αθήνα με πήραν και μου τα είπαν.

Δεν ξέρω αν έχω λάθος, αλλά δεν έχω πειστεί ότι με θέλει πίσω
", είπε ο Βαλβέρδε, ενώ όταν ο συνομιλητής του τον ρώτησε αν έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα άκουσε για τα σχέδια της ΠΑΕ, απάντησε: "Εσύ ζεις στην Ελλάδα και ξέρεις. Θα ήσουν ευχαριστημένος να δουλέψεις κάτω από τέτοιες προϋποθέσεις;".

"Τα μεταξωτά βρακιά...", είναι το σχόλιο του Θανάση Κρεκούκια για το νεό επεισόδιο στη σχέση Κόκκαλη και Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: