Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

H Μπενφίκα 10 εκ. ευρώ για Λέτο!


Πρόταση-βόμβα ύψους δέκα εκατομμμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο έχει κάνει η Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό. Μπροστά σε μια όχι απλά καυτή αλλά... ζεματιστή πατάτα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες στα χέρια των ανθρώπων του τριφυλλιού υπάρχει επίσημη πρόταση της Μπενφίκα για την αγορά του Σεμπάστιαν Λέτο.

Οι Πορτογάλοι, που έδωσαν τον Ντι Μαρία, προσφέρουν στους πράσινους δέκα εκατομμύρια ευρώ ποσό που σίγουρα είναι τέτοιο που... προβληματίζει και σε βάζει σε σκέψεις. Οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού οι οποίοι αγόρασαν τον παίκτη δίνοντας λιγότερα από τέσσερα εκατομμύρια στη Λίβερπουλ θα είναι αυτοί που θα πάρουν και την τελική απόφαση, η οποία μόνο εύκολη δεν θα 'ναι.

Το ποσό πάντως δεν θα είναι ακριβώς αυτό αλλά μικρότερο διότι περίπου δύο εκατομμύρια από αυτά που θα δώσουν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας θα πρέπει να πάνε στην πρώην ομάδα του Λέτο η οποία έχει ποσοστό μεταπώλησης. Το θέμα έπεσε στο τραπέζι στη μεσημεριανή σύσκεψη της εκτελεστικής και σε πρώτη φάση υπάρχει... αδιέξοδο.

Μάλιστα, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο Λέτο δεν είναι και ο μοναδικός τέτοιου είδους πονοκέφαλος για τον Παναθηναϊκού και θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Οι Πορτογάλοι γνωρίζουν φυσικά την αγωνιστική αξία του Αργεντίνου Σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, αλλά είχαν ξανά μια ευκαιρία να τον δουν πρόσφατα στο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες στο Τορόντο του Καναδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: