Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

«Το Έπος του ΟΑΚΑ»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/dfef1455d0c0ebc7439985fa01091c1d_L.jpg?1275626644?1275626644?1275626644Η κάθοδος στο ΟΑΚΑ, περίπου 25.000 οπαδών, για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναικό, είναι ένα γεγονός το οποίο θα μείνει ανεξίτηλο στη θύμηση των φίλων του Αρη. DVD διάρκειας 30 λεπτών για την εκδρομή ετοίμασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο μαζί με την εφημερίδα των συνδεσμιτών του «SUPER3» θα υπάρχει το DVD με στιγμυότυπα από την εκδρομή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα τιτλοφορείται ως το «Έπος του ΟΑΚΑ».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα τους:

«Όταν ζεις μεγάλες στιγμές, θέλεις απλά να τις ξαναζήσεις! Να έχεις τη δυνατότητα, να ανατρέχεις στο προσωπικό σου αρχείο, φωτογραφικό ή πάσης άλλης μορφής, και να βιώνεις, εκ νέου, μια δυνατή στιγμή.
Η κάθοδος στην Αθήνα ήταν η απόλυτη οπαδική παρουσία. Μια εμπειρία ζωής για όσους βρέθηκαν για ένα 24ωρο κοντά στον ΑΡΗ. Αυτό το μοναδικό θέαμα των εκατοντάδων λεωφορείων και των χιλιάδων αυτοκινήτων ήταν μια εικόνα που προκαλεί ανατριχίλα σε κάθε Αρειανό.

Η απόβαση 30.000 Αρειανών στην πρωτεύουσα άφησε άναυδο το πανελλήνιο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ συγκίνησε. Ο SUPER 3 δίνει τη δυνατότητα στο λαό του ΑΡΗ να ‘χει στο αρχείο του ένα ανεκτίμητης αξίας οπτικοακουστικό ντοκουμέντο που δε θα πρέπει να λείπει από τη συλλογή κανενός Αρειανού.
Αποκλειστικά πλάνα τόσο από την πομπή των οχημάτων που κατέκλισαν την Εθνική οδό, όσο κι από τον τελικό της θριαμβευτικής παρουσίας του Λαού μας, που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο φύλλο του SUPER ARIS που κυκλοφορεί (5/6), θα προσφέρεται το DVD του τελικού που με αγωνία όλοι περιμένουν να δουν.
Να ζήσουν ξανά εκείνο το Σάββατο που ο λαός του ΑΡΗ έγραψε ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: