Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ρέστα της Τότεναμ για Φορλάν

http://www.sport24.gr/ast/cov/fo/forlan_2010_4_29_3_25_28_b.jpgH Τότεναμ επιδιώκει να ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ετοιμάζει πρόταση στην Ατλέτικο για την απόκτηση του Ντιέγκο Φορλάν.Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η ομάδα του Λονδίνου θα προσφέρει 20εκατ. λίρες στους "ροχιμπλάνκος" για τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ και έχει εμπειρία αγωνιζόμενος στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο παρελθόν όπως και από την Αγγλία καθώς είχε αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την τελευταία σεζόν είχε σημαντική συνεισφορά στην πορεία της Ατλέτικο στο Γιουρόπα Λιγκ όπου κατέκτησε τον τίτλο, σκοράροντας τόσο στον ημιτελικό με την Λίβερπουλ όσο και στον τελικό με τη Φούλαμ.

Ο μάνατζερ του, Ντάνιελ Μπολοτνίκο, τόνισε:"Ο Φορλάν είναι ένας παίκτης που πολλοί ενδιαφέρονται στην ευρωπαϊκή αγορά. Κάθε χρόνο πολλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον. Δεν είναι η πρώτη φορά που μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ τον θέλει. Αυτή τη στιγμή όμως είναι συγκεντρωμένος στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: