Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ο Νοβελίνο είναι πιο ελκυστικός


Ο Βάλτερ Νοβελίνο Ο Βάλτερ Νοβελίνο μπαίνει δυναμικά στην άτυπη κούρσα διαδοχής για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τον Έλληνα εκπρόσωπο του Ιταλού προπονητή, Δημήτρη Σχετάκη υπάρχει επαφή με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα είπε ότι στο παρελθόν υπήρξαν συζητήσεις και με τον Ολυμπιακό.

Ο Σχετάκης έχει δηλώσει ότι ο Νοβελίνο είναι προπονητής που, "γνωρίζει τι σημαίνει πειθαρχία στα αποδυτήρια, ενώ στα θετικά μπορεί να λογιστεί ότι ξέρει να προσαρμόζεται σε μια ομάδα ανάλογα με το υλικό που διαθέτει".
Κατα τα άλλα, υπάρχει και ο Μπερέτα, προπονητής που εξετάζεται ενδελεχώς από τους Βρύζα και Ζαγοράκη και ανήκει στη μικρή λίστα των υποψηφίων.

Σαλπιγγίδης και...
Στα μεταγραφικά, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει τον Σαλπιγγίδη και την ίδια ώρα υπάρχει συζήτηση για έναν ποδοσφαιριστή που απασχόλησε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον Σενεγαλέζο Λαμίν Ντιαρά της Παρτιζάν. Ο ατζέντης του έκανε δηλώσεις για προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Μιλάμε με τον ΠΑΟΚ που είναι ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιθυμία των ανθρώπων του, είναι να δυναμώσουν την ομάδα, γι' αυτό μας ζήτησαν να μιλήσουν με τον παίκτη και αν γίνεται αυτός να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη. Για χρήματα ακόμα δεν έχουμε πει πολλά, όμως όλες οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν από κοντά».

Μειώσεις και περικοπές
Θέματα οικονομικής φύσεως συζητήθηκαν σε συνάντηση Ζαγοράκη και Βιολίδη. Υπάρχουν ανοικτά μέτωπα και πρώτα από όλα το άνοιγμα που ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια για να κλείσει η χρονιά που πέρασε. Χορηγικά για τον ΠΑΟΚ δημιουργείται κενό αφού δεν ανανεώνεται η σύμβαση με την ΔΕΠΑ.
Επίσης, προστίθενται τα έργα της Τούμπας.

Αποφασίστηκε λοιπόν, ότι τα έξοδα της ΠΑΕ περιορίζονται όσο το δυνατό περισσότερο με σκοπό να εξασφαλιστούν χρήματα για τις ανάγκες της ομάδας.
Συμβόλαια ποδοσφαιριστών ανανεώθηκαν με μειώσεις αποδοχών και έτσι προσπαθούν να ισοσκελίσουν τα ανοίγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: