Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

«Ελληνική μυθολογία», γράφει το ESPN για Στογιάκοβιτς και ΠΑΟ!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_cmcpFFEEX6.jpgΣενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ήταν σύμφωνα με το ESPN όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με πιθανή μεταγραφή του Πέτζα Στογιάκοβιτς στον Παναθηναϊκό.Η έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί από το πρωί της Τρίτης, ήθελε τον Σέρβο άσο να «σπάει» τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Νιού Ορλίνς Χόρνετς, ώστε να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Ο αρθογράφος όμως του ESPN, Μαρκ Στέιν, ισχυρίζεται πως σύμφωνα με το κοντινό περιβάλλον του Στογιάκοβιτς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσει το ΝΒΑ για την Ευρώπη. Μάλιστα, στον τίτλο του συγκεκριμένου άρθρου κάνει λόγο για «ελληνική μυθολογία».

Ο Στογιάκοβιτς σκοπεύει να παραμείνει στο NBA, όπου τη σεζόν 2010-11 θα λάβει 14,3 εκατομμύρια δολάρια, όπως προβλέπει το συμβόλαιό του με τους Χόρνετς. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει ο 32χρονος φόργουορντ για να έρθει στην Ευρώπη θέλει περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: