Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Θέλει προπονητή, χάνει τους αρχηγούς


Ο πρόεδρος της Σεβίλλης Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο με τον Μανόλο Χιμένεθ  στην πρώτη του προπόνηση Μετά το ναυάγιο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, στον Ολυμπιακό ψάχνουν για τον προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας σε μία δύσκολη περίοδο. Ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει θετικός να έρθει στη χώρα μας για να κάτσει στον πάγκο των "ερυθρόλευκων", ενώ υπάρχουν και σενάρια για τον Μπαλαρντίνι...

Ο Ισπανός προπονητής δείχνει να είναι η πιο ελκυστική περίπτωση από αυτές τουλάχιστον που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πρώην προπονητής της Σεβίλλης και κασέ όχι πολύ υψηλό. Στην επιφάνια έχει έρθει και το όνομα του Μπαλαρντίνι, ο οποίος μέχρι τα μέσα της φετινής σεζόν καθόταν στον πάγκο της Λάτσιο. Επίσης, ο ατζέντης του Μαρέσκα έχει προτείνει στον Ολυμπιακό τον Φεράρα.

Τα ονόματα είναι πολλά, αλλά το πρόβλημα είναι αλλού. Κατά πόσο θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να δελεάσει έναν προπονητή, όταν το μπάτζετ δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό και τα κενά στο ρόστερ πάρα πολλά. Ετσι δεν αποκλείεται να οι "ερυθρόλευκοι να στραφούν σε λύσεις από την ελληνική αγορά, όπου ακούγονται τα ονόματα των Αλεξανδρή, Λεμονή, αν και για τον τελευταίο τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ομόνοια.

Οι μέρες περνούν και οι "ερυθρόλευκοι" αντί να ενισχύονται, αποδυναμώνονται, καθώς Γκαλέτι και Νικοπολίδης, όλα δείχνουν ότι θα "κρεμάσουν τα παπούτσια" τους, ενώ ο Ζεβλάκοφ έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του για Τουρκία.

Οι δύο πρώτοι αναμένεται να περάσουν την Παρασκευή από τα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Νικοπολίδης θα μιλήσει με τον Σωκράτη Κόκκαλη για να του ανακοινώσει την απόφαση του, που όπως όλα δείχνουν, θα είναι ότι σταματάει το ποδόσφαιρο. Οσο για τον Αργεντινό, οι γιατροί του είπαν ότι δεν γίνεται να παίξει ξανά ποδόσφαιρο και αυτό θα πάει να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γίνει πρόταση στον Γκαλέτι να λύσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος πάντως, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: