Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Τζέραρντ, ο νέος captain της Αγγλίας

Ο τραυματισμός του Ρίο Φέρντιναντ που του στερεί την συμμετοχή στο Π.Κ της Νοτίου Αφρικής, έχει συνέπεια και στην πολυθρύλητη αρχηγία της Εθνικής Αγγλίας.Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστές τους Τέρι και Μπριτζ, ο Φάμπιο Καπέλο έδωσε το περιβραχιόνιο στον αμυντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά αποδείχθηκε πως δεν ήταν η μοίρα του να ηγηθεί των «λιονταριών» στο 19ο Μουντιάλ της Ιστορίας.

Η F.A επιβεβαίωσε το απόγευμα της οριστική απουσία του Φέρντιναντ και την άμεση αναχώρηση του Μάικλ Ντόσον για την Νότιο Αφρική, καθώς αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του στην αποστολή.

Επιπλέον, ο Στίβεν Τζέραρντ ο οποίος ήταν ο δεύτερος αρχηγός των «λιονταριών» πίσω από τον Φέρντιναντ, θα είναι εκείνος που θα φορέσει το περιβραχιόνιο και θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας του Φάμπιο Καπέλο για διάκριση στα γήπεδα της Ν. Αφρικής.

Όσο για το ποιος θα συνθέσει δίδυμο με τον Τζον Τέρι στο κέντρο της άμυνας, Τζέιμι Κάραχερ και Λέντλεϊ Κινγκ θα δώσουν μάχη για να αναπληρώσουν το μεγάλο κενό του Φέρντιναντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: