Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ατματζίδης: «Τέλος τα καλά παιδιά»

Ατματζίδης: «Τέλος τα καλά παιδιά»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Νίκος Ατματζίδης για την περιπέτεια που περνάει ο Ηρακλής με το θέμα της αδειοδότησης. «Αντιμετωπίζουμε ορισμένες δυκολίες, αλλά πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν. Η δύναμη όλων αυτών των ανθρώπων δείχνει πολλά. Όποιος κάνει κακό στον Ηρακλή θα αντιμετωπιστεί με πολύ μεγάλη δύναμη» δήλωσε αρχικά ο πρώην πρόεδρος του «Γηραιού» και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή γίνεται μια δοκιμασία. Αυτό που κάνανε κάτω στην Αθήνα ήταν να μετρήσουν δυνάμεις. Στην αρχή πήγαν μέσω της ΟΥΕΦΑ, είδαν ότι δεν πιάνει και προχωρήσανε στο φάκελο. Όλοι οι φάκελοι έχουν ελλείψεις. Τώρα θυμηθήκανε ότι έλειπε ένα χαρτί για το λογιστή. Αυτά είναι παιδαριώδη πράγματα, λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά της ΕΠΟ. Δε θα τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο. Δε θα τολμήσουν να γυρίσουν στην εποχή των λουλουδιών. Ο Ηρακλής τους προειδοποιεί ότι να ‘ναι βέβαιοι ότι τους περιμένει μεγάλο κακό.
Εγώ ήμουν ενάντια στο να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο οι φίλαθλοι, αλλά τώρα βγάζουν μια μεγάλη δυναμική. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ηρακλής είναι ένα σωματείο σοβαρό, και δεν μπορείς να τον διαλύεις για ένα χαρτί. Αν τα αποτελέσματα είναι ευνοϊκά ενδεχομένως να μη δημιουργήσουμε θόρυβο μεγάλο. Αν όμως είναι αρνητικά, τότε τους προειδοποιούμε ότι θα πάθουν μεγάλο κακό».
Καταλήγοντας, ο κ. Ατματζίδης τόνισε: «Θύμα της όλης υπόθεσης φαίνεται πως είναι και ο Ρέμος. Έδωσε ότι είχε και δεν είχε, δεν είχε κάτι άλλο να δώσει. Ας δούμε με καλύτερο μάτι τους παράγοντες. Ο Ρέμος πληρώνει ακριβά τα λάθη του. Πολύ ακριβά και συνεχίζει να τα πληρώνει, και εξαιτίας του πληρώνει και ο Ηρακλής. Πιστεύω ότι η δυναμική αντίδρασή μας θα μας δώσει τη νίκη. Πάντα ήμασταν τα καλά παιδιά, σήμερα όμως δεν είμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: