Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Τραυματίστηκε ο Φέρντιναντ στην προπόνηση


Ο Ρίο Φέρντιναντ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας Στο νοσοκομείο διεκομίσθη ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της εθνικής Αγγλίας στη Νότια Αφρική. Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο, στα τελευταία λεπτά του προγράμματος, και πήγε στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Φάμπιο Καπέλο, περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, προκειμένου να πληροφορηθεί το μέγεθος του προβλήματος και το διάστημα της απουσίας του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους αγωνιστικούς χώρους.

«Ο Ρίο τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση. Συνέβη κοντά στο τέλος. Πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και θα πρέπει να δούμε πώς είναι τα πράγματα» δήλωσε ο «Δον Φάμπιο».

Στο μεταξύ, ο Ντέιβιντ Τζέιμς δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση της εθνικής Αγγλίας. Ο τερματοφύλακας της Πόρτσμουθ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της μακράς διαρκείας πτήσης από το Λονδίνο για τη Νότια Αφρική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: