Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Έσπασε το φράγμα των 10.000 διαρκείας!

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/paok240908s1_b.jpgΡεκόρ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας έγινε σήμερα (1/7) στον ΠΑΟΚ αφού διατέθηκαν 1514 διαρκείας. Από το πρωί σχηματίστηκαν πολλές ουρές έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα με τους οπαδούς να περιμένουν υπομονετικά για να προμηθευτούν το καρτελάκι τους. Πολλοί από αυτούς ήταν από Συνδέσμους του Δικέφαλου της επαρχίας με τον αριθμό να εκτοξεύεται πραγματικά αφού πλέον έχουν ήδη διατεθεί 10.260 διαρκείας και ο στόχος των 21.100 που διατέθηκαν και πέρσι, δεν αποκλείεται πλέον να πραγματοποιηθεί.

Σε δύσκολα οικονομικά καιρούς οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δείχνουν για άλλη μία φορά το πάθος τους για την ομάδα και την θέληση τους να στηρίξουν τον σύλλογο.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των τελευταίων ημερών, η διαδικασία ανανέωσης των θέσεων των περσινών κατόχων εισιτηρίου διαρκείας, παίρνει παράταση και για το Σάββατο 3 Ιουλίου (09:00 - 17:00).

Εξάλλου, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα λειτουργούν τα εκδοτήρια εισιτηρίων διαρκείας για τους περυσινούς κατόχους στη Θύρα 2 στις Σειρες 14 ως 26 και Θέσεις από 1 ως 36, που λόγω των έργων στο γήπεδο δεν μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και θα τους δοθεί προτεραιότητα στην επιλογή των ελεύθερων θέσεων σε οποιαδήποτε θύρα του γηπέδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: