Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Τελεσίγραφο 30 εκατ. για Μαϊκόν


Ο Μαϊκόν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για λογαριασμό της Ιντερ Αποκλειστικά από την οικονομική προσφορά της Ρεάλ εξαρτάται η μεταγραφή του Μαϊκόν από την Ιντερ στη «βασίλισσα». Ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου Μάσιμο Μοράτι διεμήνυσε στον Μαδριλένο ομόλογό του Φλορεντίνο Πέρεθ ότι πρέπει να πληρώσει 30 εκατ. αν θέλει τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» η πλευρά της Ιντερ υποστηρίζει ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία των Ισπανών να διασφαλίσουν τη μετακίνηση του Μαϊκόν. Αυτό λέγεται ότι ειπώθηκε στην τηλεφωνική συνομιλία του τεχνικού διευθυντή της πρωταθλήτριας Ιταλίας και Ευρώπης Μάρκο Μπράνκα με τον μάνατζερ της Ρεάλ Χόεχε Βαλντάνο.

Επίκεντρο της συζήτησης ήταν η τιμή πώλησης του Μαϊκόν, ένα ζήτημα που καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει να ξεδιαλύνει. Η Ρεάλ δεν σκοπεύει να ανέβει πάνω από τα 25 εκατ. ευρώ, ενώ η Ιντερ φιλοδοξεί να εισπράξει τουλάχιστον 35 εκατ.
Από την πλευρά του, ο Μοράτι επιμένει ότι η Ιντερ δεν βιάζεται να παραχωρήσει τον Μαϊκόν, ενώ επίκειται και συνάντηση του Μπράνκα με τον νέο προπονητή της ομάδας με θέμα τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: