Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ανακοινώνεται ο Ντόχερτι


Ο Γκάρι Ντόχερτι Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γκάρι Ντόχερτι, ο 30χρονος Ιρλανδός κεντρικός αμυντικός που υποβλήθηκε την Πέμπτη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με τους κυανόλευκους. Ο Ντόχερτι θα επανέλθει την Κυριακή για να ξεκινήσει από Δευτέρα την προετοιμασία.

Στον Libero 107,4 μίλησε ο εκπρόσωπος του Ιρλανδού διεθνή αμυντικού Γκάρι Ντόχερτι, Κυριάκος Ευαγόρου και σκιαγράφησε την ποδοσφαιρική φυσιογνωμία του ποδοσφαιριστή:
"Όλα τελείωσαν καλά και μένουν οι υπογραφές. Θα ήθελα να σας αποκαλύψω ότι ο Γκάρι Ντόχερτι μόλις πληροφορήθηκε για το ενδιαφέρον του Ηρακλή, μπήκε στο internet, βρήκε φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους της ομάδας και έπαθε πλάκα. Αμέσως μας είπε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί για αυτή την ομάδα και για αυτόν τον κόσμο, είχε πολλές προτάσεις αυτό το διάστημα αλλά περίμενε να τελειώσουν όλα με το θέμα που είχε ο Ηρακλής καθώς από την αρχή είχε δώσει τον λόγο του με την ομάδα"

Συνεχίζοντας ανέφερε επίσης :
"Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και δεν έδωσε σημασία σε άλλες προτάσεις, απλά περίμενε υπομονετικά να τελειώσουν όλα και να έρθει για την τελική συμφωνία. Μιλήσαμε με τη διοίκηση και δώσαμε τα χέρια για συμβόλαιο 2 ετών, τώρα περιμένουμε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψουμε, ακολούθως ο Γκάρι θα γυρίσει στην πατρίδα του για να πάρει τα πράγματα του και θα είναι εδώ την Δευτέρα για να αρχίσει προετοιμασία με τον Ηρακλή"

Μιλώντας για την αξία του παίκτη, ο κ. Ευαγόρου είπε :
"Πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που θα προσφέρει πολλά στον Ηρακλή. Στην καριέρα του άλλωστε δεν έχει περάσει από πολλές ομάδες, έχει αγωνιστεί σε Λούτον, Τότεναμ και Νόργουϊτς και είχε γεμάτες χρονιές, αυτό κάτι λέει για την αξία του. Ήταν αρχηγός στην ομάδα του ενώ έχει αγωνιστεί και σε 35 επίσημα παιχνίδια με την Εθνική Ιρλανδίας. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, το ότι έχει αγωνιστεί σε 2 ομάδες μόνο τα τελευταία 10 χρόνια αποδεικνύει ότι τον ήθελαν στην ομάδα πολύ, είναι η σημαία της Νόργουϊτς, βασικός και αναντικατάστατος"

Και ο κ. Ευαγόρου ολοκλήρωσε λέγοντας ότι :
"Είναι ένας πολύ έξυπνος κεντρικός αμυντικός, εκμεταλλεύεται πολύ σωστά τους χώρους. Είναι άριστος χαρακτήρας και πολύ καλός επαγγελματίας, πιστεύω ότι ο κόσμος του Ηρακλή θα τον αγαπήσει πολύ. Επίσης είναι ένας στόπερ που σκοράρει κιόλας, προωθείται στις στημένες φάσεις, φέτος έβαλε 5 γκολ και πέρυσι είχε βάλει 7 γκολ με την ομάδα του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: