Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Η ίωση έθεσε εκτός μάχης τον Μανόλο


Ο Ισπανός Μανόλο Ο πασίγνωστος Μανόλο, φανατικός οπαδός της εθνικής Ισπανίας, ο οποίος συμπαραστέκεται με θέρμη εδώ και πολλά χρόνια στην αγαπημένη ομάδα του, αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του, λόγω μιας ίωσης που τον βασανίζει και η οποία κρίνεται επικίνδυνη για την υγεία του.

Έτσι ο Μανουέλ Καθέρες, όπως είναι το πραγματικό όνομά του, ο οποίος έχει μεταβεί στη Νότια Αφρική για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα χάσει τον προημιτελικό της Ισπανίας κόντρα στην Παραγουάη το Σάββατο.

Ο 61χρονος Μανόλο, βετεράνος των παγκοσμίων κυπέλλων, αφού έχει παραβρεθεί σε οκτώ διοργανώσεις, είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του στην εθνική Ισπανίας, δίνοντας ρυθμό στους υπόλοιπους φιλάθλους να φωνάζουν δυνατά χτυπώντας το τύμπανο, που έχει πάντα μαζί του, ντυμένος στα χρώματα της πατρίδας του.

Στην Ισπανία θα μεταβεί για θεραπεία από την ίωση, αλλά είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στη Νότια Αφρική, αν η ομάδα του φθάσει μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ στις 11 Ιουλίου. "Θα είμαι σίγουρα πίσω, ακόμη και αν αυτό μου κοστίσει τη ζωή", δήλωσε ο ίδιος ο Μανόλο στην εφημερίδα "El Mundo".

Δεν υπάρχουν σχόλια: