Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Θέλει Παπασταθόπουλο η Ζενίτ

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_aiyStwsBd8.jpgΤο ενδιαφέρον της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης φαίνεται πως κέντρισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά τις εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδας, στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.Ειδικά στην αναμέτρηση με τους Αργεντινούς, όπου ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ήταν από τους κορυφαίους της «γαλανόλευκης». Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής της Τζένοα βρίσκεται στο στόχαστρο της ρωσικής ομάδας, η οποία έχει προπονητή τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, που γνωρίζει τον 22χρονο μπακ από την κοινή τους θητεία στη Σερί Α.

Βέβαια για τον Παπασταθόπουλο έχει ενδιαφερθεί και η Λάτσιο, μετά την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα με 30 συμμετοχές στο Καμπιονάτο, 5 στο Γιουρόπα Λιγκ και μια στο Κύπελλο Ιταλίας. Παρ’ όλα αυτά διατηρεί ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με τους «ροσομπλού», οι οποίοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν.

Εκτός και αν υπάρξει μια άκρως δελεαστική προσφορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Παπασταθόπουλος πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, η ΑΕΚ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης, 15%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: