Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Επίθεση Μουρίνιο στον Κεϊρός

http://www.sport24.gr/ast/cov/zo/zose_2010_6_30_19_18_55_b.jpgO αποκλεισμός της Πορτογαλίας από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ύστερα από την ήττα με 1-0 από την Ισπανία στη φάση των "16", έφερε μπόλικη γκρίνια στους Πορτογάλους.Τα ΜΜΕ της χώρας άσκησαν έντονη κριτική στο μεγάλο αστέρι της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, για την εμφάνισή του κόντρα στους "φούριας ρόχας", ο ίδιος προέτρεψε τους ρεπόρτερς να ρωτήσουν τον Κεϊρός για τα αίτια της ήττας για να τα... μαζέψει στη συνέχεια ("Το είπα μόνο και μόνο επειδή ο Κεϊρός ήταν στη συνέντευξη Τύπου εκείνη τη στιγμή"), ενώ στον καυγά μπλέχτηκε και ο... Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έσπευσε να υπερασπιστεί τον "CR9" φιλοξενούμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Onda Cero" και ταυτόχρονα δεν χαρίστηκε στον ομοσπονδιακό τεχνικό Κάρλος Κεϊρός, κατηγορώντας τον ότι άσκησε υπερβολική πίεση στον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Ο Κεϊρός φόρτωσε με τεράστια πίεση τον Ρονάλντο. Ένα πράγμα που στη δική μου ομάδα δεν μπορεί να συμβεί.

Τώρα ο Ρονάλντο θα πρέπει να πάει διακοπές και να είναι ήρεμος. Τη σεζόν που έρχεται είναι σίγουρο ότι δεν θα ρίξω στην πλάτη του την ευθύνη για όλη την ομάδα.

Είμαι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παίκτης μου. Είναι δικαίωμά μου να κάνω ένα απλό σχόλιο.

Στη δικιά μου ομάδα όταν κερδίζει, κερδίζουν όλοι μαζί. Όταν χάνει, χάνω μόνο εγώ. Εγώ είμαι που παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου",
δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός της Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: