Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ο Μικ Τζάγκερ υποστηρίζει πλέον Βραζιλία!


O Μικ Τζάγκερ O Μικ Τζάγκερ δεν είναι κάποιος τυχαίος "celebrity", που παρακολουθεί έναν αγώνα της εθνικής Αγγλίας μήπως και τον απαθανατίσουν οι κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί. Είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος, κάτι που αποδεικνύεται από την παραμονή του στη Νότια Αφρική, παρά τον αποκλεισμό των "Τριών Λιονταριών"! Μάλιστα, ο ζωντανός θρύλος των Ρόλινγκ Στόουνς παρακολούθησε τη νίκη της Γκάνας (2-1 στην παράταση) επί των ΗΠΑ, αλλά και την πρόκριση της Βραζιλία (3-0) επί της Χιλής.

Τώρα πλέον υποστηρίζει τη Βραζιλία για... οικογενειακούς λόγους. "Ο μικρός γιος μου είναι μισός Βραζιλιάνος και τρελός με το ποδόσφαιρο, όπως όλοι σ'αυτή τη χώρα. Είδαμε μαζί τον αγώνα Βραζιλία-Χιλή", είπε ο Σερ Μικ Τζάγκερ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην νέα αποτυχία της εθνικής Αγγλίας:

"Προφανώς η Αγγλία συμπεριλαμβάνεται πάντα στις τοπ ομάδες, άρα οι προσδοκίες είναι υψηλές. Πάντα περιμένουμε να προχωρήσει τουλάχιστον έως τους ημιτελικούς. Αρα η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Αλλά αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι οι παίκτες δεν απέδωσαν. Με μόνο τρία γκολ σε όλη τη διοργάνωση, δεν πρόκειται να έφταναν πιο ψηλά".

Στα 67 του πλέον, έχει παρακουθήσει τρεις τελικές φάσεις παγκοσμίου κυπέλλου (Γαλλία 1998, Γερμανία 2006 οι άλλες δύο) και ξεχώρισε ως πιο έντονη ανάμνηση τον αγώνα Αγγλία-Αργεντινή το 1998, με την αποβολή του Μπέκαμ και τη νίκη της "αλμπισελέστε" στα πέναλτι. «Σ΄ ένα μικρό γήπεδο μιας μικρής πόλης, του Σεντ Ετιέν, έγινε καταπληκτικός αγώνας. Νομίζω ότι ο Μπέκαμ είχε αποβληθεί άδικα. Σίγουρα μια πολύ ισχυρή ανάμνηση. Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το θρίαμβο της Αγγλίας το 1966. Ενας Θεός ξέρει που βρισκόμουν τότε, πιθανότατα στην Αμερική για συναυλίες!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: