Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Πόλεμος νεύρων από Μαραντόνα: «Θα μπούμε μέσα στη μούρη τους».

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_WSzPt6gliA.jpgΜε τα νεύρα των Γερμανών αποφάσισε να παίξει ο Ντιέγκο Μαραντόνα δύο μέρες πριν το ραντεβού των Αργεντινών με την ομάδα του Γιόακιμ Λεβ για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Ο 50χρονος τεχνικός επέλεξε να απαντήσει με ειρωνικό τρόπο στα σχόλια του Mπάστιαν Σβάινσταϊγκερ ότι οι παίκτες της Αργεντινής θα έχουν στο νου τους να προκαλέσουν με κάθε τρόπο τους αντιπάλους τους.

«Δεν έχουμε καιρό να σκεφτούμε τον Σβάινσταϊγκερ, τα αγόρια μου το μόνο που σκέφτονται είναι να μπουν στο γήπεδο και να πάρουν εκδίκηση για το 2006. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει για τα πέναλτι, τις κλωτσιές, ότι δεν ξέρουμε πώς να χάνουμε, απλά δεν μας νοιάζει.
Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έτσι κι αυτό, γιατί θα μπούμε δυνατά και επιθετικά μέσα στην μούρη τους. Αυτό τους προκαλεί εκνευρισμό», ήταν τα επιθετικά λόγια του Μαραντόνα σε συνέντευξή του στο «Fox Sports», για να συνεχίσει κοιτάζοντας στην κάμερα και μιμούμενος τη βαριά τευτωνική προφορά να πει: «Τι συμβαίνει Σβάινστάιγκερ; Είσαι νευρικόςςςς;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: