Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Μπερέτα: «Έζησα κάτι συγκλονιστικό»

Μπερέτα: «Έζησα κάτι συγκλονιστικό»

Την πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα της θερμής Τούμπας, γνώρισε χθες ο Μάριο Μπερέτα και εύλογα υποκλίθηκε σ’ αυτήν και στον φανταστικό κόσμο του Δικεφάλου. Ο Ιταλός κόουτς στην πρώτη του επαφή με την ομάδα και τον κόσμο, είδε τον ΠΑΟΚ σε σχεδόν πλήρη συγκρότηση, αν εξαιρέσει κανείς τους τέσσερις διεθνείς, και κυρίως είδε τις συνθήκες που χαρακτηρίζουν την καινούργια του ομάδα.

«Πρωτόγνωρο συναίσθημα»

Ο Ιταλός τεχνικός αν και έχει συνηθίσει στις θερμές συνθήκες των γηπέδων στο καμπιονάτο, εντυπωσιάστηκε από το θέαμα και την ατμόσφαιρα της κερκίδας και επεσήμανε αργότερα πως κάτι τέτοιο, δεν το έχει ζήσει ποτέ ξανά οπουδήποτε.
«Ειλικρινά, δεν έχω ζήσει ξανά κάτι τέτοιο. Είναι πρωτόγνωρο και πολύ όμορφο συναίσθημα για εμένα. Μακάρι να είναι έτσι το γήπεδο κάθε αγωνιστική» είπε και για την αίσθηση της πρεμιέρας τόνισε: «Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία αυτή η προπόνηση να κατανοήσω καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταβούμε στη Γερμανία, για να πραγματοποιήσουμε εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

«Σκληρή δουλειά»

Ο Μάριο Μπερέτα κατέληξε μιλώντας για το στόχο του ΠΑΟΚ με την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας: «Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά στη διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: