Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Αγκαλιά με την πρόκριση η Ανόρθωση


Ο Οκκάς πανηγυρίζει Η Ανόρθωση δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπάνατς, την οποία και νίκησε με 3-0, αποκτώντας έτσι το πάνω χέρι για την πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Τα τέρματα γα την κυπριακή ομάδα πέτυχαν οι Κατσαβάκης (24'), Οκκάς (31') και Καφού (64').

Πετυχημένο ήταν το Ντεμπούτο του Γκιγιέρμο Ογιος στον πάγκο της Ανόρθωσης, καθώς η ομάδα του δεν συνάντησε δυσκολία απέναντι στους Αρμένιους, οι οποίοι υποτάχθηκαν στις ορέξεις της παρέας του Οκκά.

Ο Κατσαβάκης στο 24' με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ επτά λεπτά αργότερα με γυριστό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καφού στο 64' με διαγώνιο σουτ. Η Ανόρθωση άγγιξε και το 4-0, ωστόσο η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον μαραγκό, χτυπώντας στο δοκάρι του Γκαζαριάν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κοζάτσικ, Τζανίσιο, Γεωργίου, Κατσαβάκης, Γεωργίου, Λειβακαμπέσι (73' Βίντοβιτς), Σκοπελίτης, Μαραγκός, Λαμπάν, Ράμος (71' Πέδρο), Οκκάς (81' Τόφας), Καφού.
ΜΠΑΝΑΤΣ: Γκαζαριάν, Νταγκμπασιάν, Νικόλοφ, Αρακελιάν, Βοσκανιάν (73' Μπαλαμπεκιάν), Ορτέγκα, Πογκοσιάν, Καραπετιάν, Αμπαρντζουμιάν, Μπέτο, Μελκονιάν (40' Κασούλε).

Δεν υπάρχουν σχόλια: