Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Τρέξιμο, κρυοθεραπεία και πρώτη για Παπαζαχαρία

Τρέξιμο, κρυοθεραπεία και πρώτη για Παπαζαχαρία

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίστηκε, με μία προπόνηση το πρωί, το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Άρη, στο Κίτσμπουελ, στην οποία συμμετείχε για πρώτη μέρα ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, που βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αυστρία. Απαιτητικός για μία ακόμα μέρα ο Έκτορ Κούπερ, ζητούσε μεγαλύτερη ένταση από τους παίκτες του, σε μία προπόνηση που διήρκησε 90’ και ήταν ιδιαίτερα σκληρή.
Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που στο τελείωμα της εκγύμνασης οι «κίτρινοι» επισκέφθηκαν ένα ποτάμι, πίσω από το προπονητικό κέντρο του Κίτσμπουελ, ακολουθώντας πρόγραμμα κρυοθεραπείας.
Νωρίτερα, το βάρος δόθηκε αρχικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης με ασκήσεις αερόβιας ικανότητας και τρέξιμο σε τρία γκρουπ, με αυξανόμενους ρυθμούς.

Τα ευχάριστα της σημερινής ημέρας έρχονται από τον Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και μετά από οχτώ μέρες ατομικών προπονήσεων γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα, βγάζοντας όλο το πρόγραμμα.

Δύο απόντες, φόβοι για Τσεσνάουσκις

Με δύο απόντες πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση. Ο Σέρχιο Κόκε ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπειών, λόγο ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, ενώ ο Ντέϊβιντ Στσεσνάουσκις νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση.
Παράλληλα, πρόβλημα τραυματισμό έχει και ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος έχει ράγισμα στο δάχτυλο του αριστερού του χεριού και το απόγευμα θα εξεταστεί εκ νέου.
*Το απόγευμα υπάρχει μία προπόνηση στο γήπεδο του Κίτσμπουελ (19:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: