Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Χαλίλχοτζιτς: «Κόλαση η Τούμπα»!


Πραγματική τρέλα επικρατεί στην Τούμπα, όπως δήλωσε ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για τα παιχνίδια της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League. «Μιλάμε για πολύ θερμή ατμόσφαιρα, για μια κόλαση, την οποία δημιουργούν οι οπαδοί της ελληνικής ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της κροατικής ομάδας.

«Τον ΠΑΟΚ δεν τον ήθελα στο γκρουπ, αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Βιγιαρεάλ φαντάζει το φαβορί για την κατάληξη της πρώτης θέσης, ενώ το δεύτερο ''εισιτήριο'' θα παιχτεί μεταξύ ημών, της Μπριζ και του ελληνικού συλλόγου. Από αυτές τις δύο ομάδες ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο επικίνδυνος. Για το παιχνίδι δε, στην Ελλάδα θα πρέπει να προετοιμαστούμε και ψυχολογικά. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να μπούμε σε ένα στάδιο, στο οποίο θα επικρατεί πραγματική τρέλα. Μιλάμε για πολύ θερμή ατμόσφαιρα, για μια κόλαση, την οποία δημιουργούν οι οπαδοί της ελληνικής ομάδας».

Στη συνέχεια, ο Χαλίλχοτζιτς μίλησε για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Αντε Ρουκάβινα, λέγοντας: «Τον Ρουκάβινα θα πρέπει να τον προσέξετε, είναι πολύ διαφορετικός στην Ντιναμό και θεωρώ ότι αυτή η μεταγραφή έγινε την κατάλληλη στιγμή και για μας και για εκείνον. Θα είναι κίνδυνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: