Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

«Σύντομα στη Νιούκαστλ ο Μπεν Αρφά»


Επιβεβαίωσε τη συμφωνία της Νιούκαστλ με τη Μαρσέιγ ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας Ζαν-Κλοντ Ντασιέ, σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι του συλλόγου. Ο Ντασιέ επεσήμανε ότι «Αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές (Νιούκαστλ-Μπεν Αρφά) τότε θα δούμε σύντομα τον Χατέμ με τα χρώματα της Νιούκαστλ».

Η υπόθεση της μετακίνησης του Γάλλου μέσου στον αγγλικό σύλλογο εξελίχθηκε σε καλοκαιρινό σίριαλ το οποίο φαίνεται ότι θα έχει αίσιο τέλος.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει πλέον είναι να συμφωνήσει ο σύλλογος της βόρειας Αγγλίας με τον 23χρονο χαφ. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Μασσαλία αφού ο προπονητής της Ολιμπίκ Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα. Μάλιστα, ο Μπεν Αρφά αρνήθηκε να συμμετέχει στις προπονήσεις της Μαρσέιγ, αν δεν τον άφηναν να συνεχίσει την καριέρα του στις «καρακάξες». Το θέμα είχε «κολλήσει» στην οψιόν αγοράς που θα πλήρωνε η Νιούκαστλ σε περίπτωση που έμενε ικανοποιημένη από τον παίκτη, τον οποίο θα αποκτούσε δανεικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: