Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρόβλημα με την μπλε κάρτα του Χοσέμι


Παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν λάβει τις προηγούμενες ημέρες οι άνθρωποι του Ηρακλή, περί έγκαιρης αποστολής των μπλε καρτών από τις ομοσπονδίες που αγωνίζονταν οι παίκτες που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, προέκυψε πρόβλημα με τρεις ποδοσφαιριστές. Δεν έχουν αποσταλεί μέχρι στιγμής τα πιστοποιητικά μεταγραφής των Χοσέμι, Κυριαζή, Ζοτ, από την ισπανική, την ιταλική και την πολωνική, ομοσπονδία, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν δεκάδες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους ανθρώπους των εκάστοτε ομοσπονδιών, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να λαμβάνουν την υπόσχεση ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί μέχρι σήμερα το πρωί. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, τα γραφεία της ΕΠΟ έκλεισαν, οπότε δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τρεις παίκτες, δημιουργώντας ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Ισπανός αμυντικός προοριζόταν για το κέντρο της άμυνας, στο πλευρό του Κατσαμπή και ο Έλληνας στόπερ θα ήταν η πρώτη εναλλακτική επιλογή. Με το απρόσμενο πρόβλημα που προέκυψε, αλλάζουν ολοκληρωτικά τα σχέδια του Ουζουνίδη και πλέον δύο είναι τα πιθανά σενάρια. Το πρώτο, να τοποθετήσει τον Κατσικά δίπλα στον Κατσαμπή και το δεύτερο, να χρησιμοποιήσει τον Πάμπλο Λίμα στόπερ και να χρησιμοποιήσει τον Κανακούδη στο αρχικό σχήμα, ως αριστερό οπισθοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: