Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Κάρλος Ρουίζ-Γουστάρω να σκοράρω»


Τις δυσκολίες που διέπουν τον όμιλο του Άρη χαρακτήρισε ο Κάρλος Ρουίζ ο οποίος ωστόσο μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο των «κίτρινων». Τι είπε για τον ίδιο αλλά και το ματς με την Καβάλα. Ο παίκτης από τη Γουατεμάλα μίλησε στην εφημερίδα «Sportday».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Θα παίξουμε με δυνατές ομάδες και το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Η ομάδα πρέπει να κάνει το απόλυτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η έδρα μας πρέπει να είναι το «όπλο» μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε

«Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Θα παίξουμε με δυνατές ομάδες και το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Θα αντιμετωπίσουμε την εν ενεργεία κάτοχο του τροπαίου, την Ατλέτικο Μαδρίτης, μια δυνατή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές όπως είναι η Λεβερκούζεν και με την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, τη Ρόζεμποργκ. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν μας φοβίζουν.

Αντιθέτως, εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα και θα εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την πρόκριση. Φυσικά, δεν είμαστε το φαβορί. Ομως, η ομάδα μέρα με τη μέρα γίνεται ολοένα και καλύτερη και θα προσπαθήσουμε να διαφοροποιήσουμε τα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση, δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ένα βαθμό μέσα στην έδρα μας. Η ομάδα πρέπει να κάνει το απόλυτο στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Η έδρα μας πρέπει να είναι το "όπλο" μας»

Για τον ίδιο σημείωσε

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Αρη και θ' αγωνιστώ με τη φανέλα του στην Ευρώπη κόντρα σε σπουδαίες ομάδες. Για κάθε επιθετικό είναι το ιδανικό σενάριο να ξεκινάει με δύο γκολ. Είμαι αισιόδοξος ότι μόλις φτάσω στο 100% θα δείτε έναν ακόμα καλύτερο Ρουίζ. Χάρηκα πολύ που βοήθησα με τα δυο γκολ που πέτυχα, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αυτή είναι και η δουλειά μου».

Για το ματς πρεμιέρα με τη Καβάλα:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάει το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και θα μπούμε στη διοργάνωση με τη δυναμική που έχουμε αποκτήσει από την Ευρώπη. Στόχος μας φυσικά είναι να ξεκινήσουμε στο πρωτάθλημα όπως και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: