Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Εν μέσω αντεγκλίσεων μετακομίζει στη Μίλαν ο Ιμπραϊμοβιτς


Παίκτης της Μίλαν πρέπει να θεωρείται ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του εκπροσώπου του, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να προκαλέσει την οργή των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Ο Μίνο Ραϊόλα κατ' αρχήν κατάφερε να... κλέψει την παράσταση το μεσημέρι της Παρασκευής μιλώντας στο “Sky Sport 24” για την φημολογούμενη μετακόμση του πελάτη του στο Μιλάνο: “Το παιδί έχει σχεδόν γεννηθεί. Είμαστε στο όγδοο μήνα”, ήταν η χαρακτηριστική ατάκα, από την οποία γίνεται κατανοητό πως ο Σουηδός βρίσκεται μία ανάσα από τους “ροσονέρι”.

Tα λεγόμενα του εκπροσώπου του “Ίμπρα” ουσιαστικά είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα ο τεχνικός του ιταλικού συλλόγου, Μαξ Αλέγκρι. Έπειτα από τηλεφωνική συνδιάσκεψη που είχε με τον 28χρονο παίκτη δήλωσε ότι ο Σουηδός είναι διατεθειμένος να υπογράψει στη Μίλαν, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει υπέρμετρη αισιοδοξία στα λεγόμενά του.

Σε αντίθεση με το νέο τεχνικό της Μίλαν τα ιταλικά μέσα αναφέρουν πως απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η οποία θα υποχρεώσει τον ιταλικό σύλλογο να εκταμιεύσει το ποσό των 40.000.000 ευρώ (σ.σ όσα πλήρωσε η Μπάρτσα για τον Βίγια) για να αποκτήσει τον πρώην παίκτη της Ίντερ.

Την ίδια ώρα στη Βαρκελώνη “βράζουν” με τα λεγόμενα του Ραϊόλα περί απρεπούς συμπεριφοράς προς το πρόσωπο του πελάτη του. Με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους οι Καταλανοί έκαναν γνωστό πως θα κινηθούν νομικά εναντίον του, αφού ο ατζέντης του Σουηδού αναφέρθηκε στον Πεπ Γκουαρντιόλα λέγοντας: “Δεν γνωρίζω ποιο είναι το πρόβλημά του με τον Ιμπραϊμοβιτς”.

Τη Δευτέρα ο Μασεράνο, έφυγαν Κάσερες, Χλεμπ

Με το σίριαλ Ιμπραϊμοβιτς να βρίσκεται εν πλήρη εξελίξει η απόκτηση του Χαβιέ Μασεράνο κατάφερε να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ο Αργεντινός θα μεταβεί στη Βαρκελώνη το Σάββατο και τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί επίσημα από τη νέα του ομάδα. Παράλληλα θα βάλει την υπογραφή του στο 4ετές συμβόλαιο με τους Καταλανούς.

Αντίθετη πορεία με τον Αργεντινό θα ακολουθήσουν-για άλλη μία χρονιά-οι Αλεξάντερ Χλεμπ και Μάρτιν Κάσερες. Ο Λευκορώσος πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Στουτγάρδη και εφέτος θα πάει στην Μπενφίκα, ενώ ο Ουρουγουανός αμυντικός από τη Γιουβέντους θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σεβίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: