Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Τον σκότωσε ο... πρώην!

Σε ένα μετριότατο ματς στην Νέα Σμύρνη, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μεγάλο διπλό (0-1) χάρη στο γκολ του πρώην παίκτη του Πανιωνίου, Μάριο Μπρέσκα στο 59'. Δοκάρι ο Μπάλαμπαν στο 21'.
Μπορεί να ακούγεται σαν έκπληξη, όμως το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν η καλύτερη ομάδα στην Νέα Σμύρνη και έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στην Superleague. Σε έναν αγώνα που δεν ήταν κάτι το σπουδαίο το γκολ του πρώην Κυανέρυθρου, Μάριο Μπρέσκα, στο 59' ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Εξαιρετικά ενθαρρυντική η αγωνιστική συμπεριφορά και η πειθαρχία των παικτών του Σάκη Τσιώλη σε ολόκληρο το 90λεπτο. Μεγάλα προβλήματα στην ανάπτυξη ο Πανιώνιος.

MAN OF THE MATCH:
Μάριο Μπρέσκα. Τιμήθηκε πριν την αναμέτρηση για την παρουσία του στον Πανιώνιο, τον οποίο... τίμησε με τη σειρά του πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 59'. Ο Σλοβάκος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση στην σέντρα του Μόνχα χαρίζοντας μεγάλο διπλό στον Ολυμπιακό Βόλου.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού Βόλου. Οι Θεσσαλοί στο πρώτο τους ματς μετά την επιστροφή τους στα σαλόνια, έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν και με το παραπάνω. Ηταν απόλυτα σοβαροί στα καθήκοντά τους και με σιγουριά και μεθοδικότητα έβγαζαν τη μπάλα και κάλυπταν τους χώρους, χωρίς να αφήσουν τον Πανιώνιο να γίνει απειλητικός.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Μπερνάρ Κουμορτζί. Ο Γκανέζος μέσος του Πανιωνίου έδειξε να είναι έξω από τα νερά του στο πρώτο ματς των Κυανέρυθρων στο πρωτάθλημα. Δεν βοήθησε δημιουργικά, δεν έδωσε ανάσες και δεν του βγήκε τίποτα στην αναμέτρηση. Γενικά οι γηπεδούχοι με εξαίρεση ελάχιστες φάσεις δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους νεοφώτιστους.

Η ΓΚΑΦΑ: Σε ένα ματς που πολύ εύκολα θα ξεχαστεί, καθώς κύλησε στη μετριότητα, δεν υπήρξε ενέργεια από κάποιον ποδοσφαιριστή η οποία να κοστίσει σε μία από τις δύο ομάδες.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης ο Σπάθας. Ο διαιτητής της συνάντησης είχε εύκολο έργο, καθώς δεν χρειάστηκε να πάρει τη δύσκολη απόφαση, ούτε προκάλεσε διαμαρτυρίες με κάποιο σφύριγμά του.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ανέτοιμος σε όλες τις γραμμές του έδειξε στην πρεμιέρα της Superleague ο Πανιώνιος. Οι παίκτες του Στόρε δημιούργησαν τις όποιες καλές φάσεις από μακρινές μπαλιές και ήταν ευάλωτοι στα μετόπισθεν. Το κέντρο δεν μπορούσε να κρατήσεις τις αντεπιθέσεις και γενικότερα το πλάνο με την πλαγιοκόπησε δεν απέδωσε ποτέ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε):
Μάχο, Μανιάτης, Φουνγκβάγιο, Γιόνσον (64' Χίκα), Λάτκα, Μπάλαμπαν, Γουνδουλάκης (72' Κούκετς), Σιόβας, Κουμορτζί, Τσότσαλιτς, Βαζ Τε (57' Ριέρα).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Μαρτίν (88' Ζαραδούκας), Τόμας, Ρόκας, Ρίκκα, Καπετάνος (46 'Μπρέσκα), Μόνχε, Ουμπίντες (92' Καμπάνταης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: