Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Κρέσιτς: Δύσκολη κλήρωση


Ο Ντάριο Κρέσιτς ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες της πρόκρισης του ΠΑΟΚ επί της Φενερμπαχτσέ. Ο κροάτης τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση των ομίλων του Europa League, που φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τις Βιγιαρεάλ, Μπριζ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Κρέσιτς στη Sportday:

Ντάριο, σήμερα που μιλάμε ποια είναι η πρώτη ανάμνηση που σου έρχεται στο μυαλό από το παιχνίδι με την Φενέρ;

"Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Εκεί ένιωσα απελευθερωμένος. Μέχρι τότε υπήρχε απίστευτη πίεση και ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ηταν σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχω δώσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου".

Ηταν δύσκολο επειδή σήμαινε πολλά για τον ΠΑΟΚ αυτό το παιχνίδι;

"Βεβαίως. Να ξέρετε ότι όλοι οι παίκτες συζητήσαμε πολλές φορές για τη σημασία αυτής της αναμέτρησης. Για τον σύλλογο και τα οικονομικά του, αλλά και για τους Ελληνες φιλάθλους που ήθελαν πολύ μια πρόκριση μέσα στην Τουρκία".

Επειτα από αυτούς τους αγώνες μπορούμε να πούμε και για σένα ότι βρίσκεσαι σε ένα ποσοστό αγωνιστικής φόρμας που φθάνει στο 70-80 % των δυνατοτήτων σου;

"Δεν νομίζω. Αισθάνομαι πως έχω πολλά περισσότερα να δώσω στον ΠΑΟΚ. Αυτό το πιστεύω πραγματικά, γιατί επί ένα χρόνο δεν έπαιξα πολύ και ακόμα ψάχνω τον ρυθμό μου. Ηδη νιώθω πολύ καλύτερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης".

Ποιο είναι το σχόλιό σου για την κλήρωση των ομίλων του Europa League. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει Βιγιαρεάλ, την Μπριζ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

"Πιστεύω ότι δεν πρέπει να βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Ενα ένα τα παιχνίδια. Οσον αφορά την κλήρωση είναι δύσκολη, αλλά χαίρομαι που θα πάμε στο Ζάγκρεμπ απ' όπου κατάγομαι. Ηδη πολλοί φίλοι μου μού λένε ότι θα έρθουν να με υποστηρίξουν…".

Δεν υπάρχουν σχόλια: