Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Κοντά στον Σακελλαρίου ο ΠΑΟΚ


Πολύ κοντά στην απόκτηση του αριστερού μπακ του Πανθρακικού, Λευτέρη Σακελλαρίου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.O 23χρονος βρίσκεται σταντ - μπάι από τον ΠΑΟΚ πολύ καιρό, καθώς οι άνθρωποι της διοίκησης περίμεναν την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για να ολοκηρώσουν τη μεταγραφή.Η σχετική προθεσμία των μεταγραφών την λήγει την Τρίτη (31/8) και μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Παύλος Δερμιτζάκης από την κοινή τους θητεία στον Πανθρακικό.

Ο Σακελαρίου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 με τον Πανθρακικό, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα έχει θετική κατάληξη μέσα στα επόμενα 24ώρα.

Ο τεχνικός του "δικέφαλου" και οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν πολύ καλή γνώμη για τον παίκτη, τον οποίο παρακολουθούν από πέρυσι. Εξάλλου ο ποδοσφαιριστής καθιερώθηκε στην εντεκάδα της ομάδας της Θράκης από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Δερμιτζάκης.

Σκέψεις για Μάντζιο

Στον ΠΑΟΚ υπήρξαν οι σκέψεις για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου, όμως προτιμήθηκε να γίνει ενίσχυση στην αριστερή πτέρυγα.

Ο Λίνο από πέρυσι αποτελεί το μοναδικό ποδοσφαιριστή που παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Σνάουτσερ παίζει αγωνίζεται από τα δεξιά.

Έτσι, με τον Σακελλαρίου ο ΠΑΟΚ αφενός δυναμώνει την αριστερή του πλευρά και αφετέρου επενδύει στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: