Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Εντυπωσιακές κινήσεις ο Πιερικός


Άλλη μια εντυπωσιακή μεταγραφή έκανε ο Πιερικός, που ισχυροποιείται σε σημαντικό βαθμό ενόψει των επισήμων φετινών του υποχρεώσεων.

Οι «μελανόλευκοι» της Κατερίνης απέκτησαν τον 32χρονο μέσο Ισμαέλ Λόπεζ, που μπορεί να αγωνίζεται τόσο ως 6άρι, όσο και ως 10άρι και υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου. Ο Λόπεζ αγωνίστηκε για 60 λεπτά στο φιλικό που έδωσε ο Πιερικός με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας, άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και ο προπονητής Γιώργος Χατζάρας εισηγήθηκε την απόκτησή του. Στο συγκεκριμένο φιλικό, μάλιστα, ο Λόπεζ έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του και απ[έσπασε το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων του Πιερικού με την αποχώρησή του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ: Θητεία σε πολλές ομάδες της χώρας του έχει ο Ισμαέλ Λόπεζ. Πέρα από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, έχει παίξει επίσης σε Αλαβές, Λεγκρόνες, Γρανάδα, Εξτρεμαδούρα, Μπέτις, Μούρθια, Έλτσε, Χέρεθ, Χέρκουλεθ, Αλικάντε, αλλά και στη Σπόρτινγκ Μαόνες, που πέρσι αγωνιζόταν στη Γ΄ κατηγορία Ισπανίας.

ΟΠΛΟ ΤΑ ΧΑΦ: Είναι φανερό ότι ο Πιερικός απέκτησε ποδοσφαιριστή με εμπειρία, που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή, άλλωστε τα χαφ θα είναι το φετινό μεγάλο όπλο των Μακεδόνων στην προσπάθεια που θα κάνουν για διάκριση. Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Γιώργος Πουλάκος, που αισθάνεται κάποιες μικροενοχλήσεις. Το πιθανότερο είναι για προληπτικούς λόγους να μην αγωνιστεί αύριο στο φιλικό μέσα στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: