Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΠΛΑΤΙΝΙ: Χαιρετίσματα στον Ζαγοράκη και… ραντεβού στην Τούμπα

ΠΛΑΤΙΝΙ: Χαιρετίσματα στον Ζαγοράκη και… ραντεβού στην Τούμπα

Έστω και για λίγα λεπτά οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ στο Μονακό, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να συνομιλήσουν με τον Μισέλ Πλατινί, αργά τα μεσάνυχτα.

Στο ξενοδοχείο που διέμειναν οι εκπρόσωποι των ομάδων και οι αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας συνάντησε τον Γιώργο Φαρλαλή και τον Σταύρο Σουντουλίδη, που εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση και ζήτησε να μάθει νέα για τον… Ζαγοράκη.

«Τι κάνει ο πρόεδρός σας; Μαθαίνω ότι πηγαίνετε καλά και κάνετε καλή δουλειά, χαίρομαι που σας βλέπω εδώ και τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ», είπε ο Μισέλ Πλατινί, που θυμήθηκε και την επίσκεψή του στην Τούμπα.

«Είχα έρθει πριν πέντε χρόνια σ΄ ένα παιχνίδι με τη Στουτγάρδη και μου άρεσε. Να δώσετε χαιρετίσματα στον Ζαγοράκη, χαίρομαι όταν ένας πρώην ποδοσφαιριστής οδηγεί ως παράγοντας μια ομάδα», είπε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, ο οποίος προσκλήθηκε να έρθει στην Τούμπα να δει κάποιο παιχνίδι για τους ομίλους τους Γιουρόπα Λιγκ. «Αν μου επιτρέψει το πρόγραμμά μου, ευχαρίστως», ήταν τα τελευταία λόγια του Πλατινί. O πρόεδρος της UEFA μάλιστα φαίνεται πως θα κάνει πράξη την επιθυμία του και σύντομα θα βρίσκεται στην Τούμπα γι αένα ευρωπαϊκό παιχνίδι του δικεφάλου, συνδυάζοντας το μάλιστα με εντός έδρας αναμέτρηση και της Παρτιζάν στα πλαίσια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πλατινί είναι γνωστό άλλωστε πως τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη και ουκ ολίγες φορές έχει εκδηλώσει την ικανοποίηση του για το γεγονός πως ο πρώην αρχηγός της εθνικής μας ομάδας έχει αναλάβει την προεδρία ενός τόσο μεγάλου συλλόγου, με τον οποίο μάλιστα έκανε πολύ σημαντικά βήματα προς τα εμπρός. Ο Μισέλ Πλατινί όντας και αυτός ένας πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής, προτρέπει τους μεγάλους ποδοσφαιριστές που είναι και μεγάλες προσωπικότητες σε τέτοιου είδους κινήσεις και για τον λόγο αυτό θα ήθελε να παρακολουθήσει ένα ακόμη αγώνα στην Τούμπα, στο πλευρό την φορά αυτή του Θοδωρή Ζαγοράκη. Πηγη Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: