Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ηρακλής-Με όνειρα και φιλοδοξίες


Έτοιμος να εισχωρήσει για μία ακόμη χρονιά στους μεγάλους της Σούπερ Λιγκα, είναι ο Ηρακλής που φιλοξενεί απόψε το βράδυ τον Ολυμπιακό στο Καυταντζόγλειο Στάδιο (20:30, Novasports1).

Οι Θεσσαλονικείς του Μαρίνου Ουζουνίδη θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Βίκτορ Γιάκομπ για το παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της ομάδας.

Με 4-3-2-1 για τη νίκη

Οι «Κυανόλευκοι» θέλουν να μπουν με το δεξί στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκα κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Στη προσπάθεια αυτή ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με την εξής σύνθεση:

Ο Ελευθερόπουλος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του «Γηραιού» με την αμυντική διάταξη να απαρτίζεται από τους Αραμπατζή και Λίμα στις πτέρυγες, ενώ κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Χοσέμι και Κατσαμπής.

Στο χώρο του κέντρου Παπαστεριανός και Καρλίνιος θα είναι στα χαφ ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Κομπαγιάσι με τον Γκαρσία αριστερά. Στη θέση «10» θα είναι ο Μάρα ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο killer του περσινού ματς στο Καραισκάκη Βέλλιος.

Απόντες για τον Ουζουνίδη είναι ο τιμωρημένος Γιάκομπ ενώ θα απουσιάσει και ο Κρέιτσι.

«Μπλε καμίνι»

Περισσότεροι από 15.000 οπαδοί του «Γηραιού» θα δώσουν σήμερα το παρών για να δουν και να υποστηρίξουν την ομάδα τους στο δύσκολο παιχνίδι- πρεμιέρα με αντίπαλο την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Παράλληλα, από τη διοίκηση εκφράζεται αισιοδοξία για το σημερινό ματς αναφορικά με την άντληση κερδών που είναι σημαντικός τομέας για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: