Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Tenorio - Στοίχημα...Τρία δίκαια φαβορί ...

Επιμέλεια-Tenorio


Την καλησπέρα μού σε όλα τα φιλαράκια.


Δεν μού πολύ - γεμίζει το μάτι το σημερινό πρόγραμμα, έχω την εντύπωση καί μάλλον δεν κάνω λάθος, αύριο έχει πολύ καλύτερες επιλογές , πίο πολλά καί ενδιαφέροντα παιχνίδια.Στην θεωρία πάντα βέβαια οί καλές επιλογές , καθώς το τι θα γίνει τώρα στο τέλος, το ξέρει μόνο ο Παντοδύναμος.


Πάμε στα σημερινά να δούμε τι υπάρχει.


Varese - Atalanta (2)

Tην έκπληξη τις αγωνιστικής πραγματοποίησε στην πρεμιέρα η Varese , καθώς έβγαλε ηχηρό διπλό μέσα στην έδρα της Torino.Τελείως διαφορετικό το σημερινό παιχνίδι, αφού σαν γηπεδούχος η Varese θα πρέπει αυτή τώρα να πάρει προτοβουλία καί να κάνει το παιχνίδι της.Απέναντι τις η Atalanta, μιά έμπειρη καί δυνατή ομάδα πού θα διεκδικήσει με καλές πιθανότητες την επιστροφή της στο Championato.

Θεωρώ ανώτερη σαν φανέλα, σαν ιστορία, σαν εμπειρία ομάδας την Atalanta, είναι δίκαια το φαβορί της αναμέτρησης , καί της δίνω προβάδισμα γιά την νίκη.


Επιλογή μού το διπλό της Atalanta σε απόδοση (2.35)


Arles - Rennes (2)

Πολύ κακό το ξεκίνημα γιά την νεοφώτιστη Arles, η οποία συμλήρωσε 3 σερί ήττες, στα 3 πρώτα μάτς τού πρωταθλήματος.Δύσκολα τα πράμματα γιά τούς γηπεδούχους, καθώς είναι ένα από τα πρώτα φαβορί γιά να αποχαιρετήσουν την κατηγορία.

Περισσότερο στα κέφια της Rennes πιστεύω θα κριθεί το παιχνίδι , όπως καί να το κάνουμε, είναι σαφώς καλύτερη καί πίο έμπειρη ομάδα στην κατηγορία, σε σχέση με την νεοφώτιστη Arles.


Θα ρισκάρω στο διπλό της Rennes σε απόδοση (2.25)


Lorient - Lyon (2)

Με την Lorient παίζει η Lyon , δεν παίζει ούτε με καμιά Marseile ούτε με καμιά Bordeaux.Πιστεύω είναι στα μέτρα της, καί μπορεί να την κερδίσει. Όταν έχω το διπλό σε απόδοση (2.40) δεν έχω να πω καί πολλά πολλά, παίζω διπλό Lyon καί ας φάω μία ντουζίνα γκόλ.




Στη σούμα , τριάδα καρφί με : Atalanta - Rennes - Lyon


Kαλά να είστε, υγεία να έχουμε , καλά να περνάμε, τα σέβη μού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: