Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Παπαδόπουλος: "Νιώθω ποδοσφαιριστής"


Δημήτης Παπαδόπουλος μέσω της Θέλτα θέλει να επιστρέψει και πάλι στην Εθνική Ομάδα. Ο 28χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal", τόνισε πως στην Ισπανία νιώθει ποδοσφαιριστής, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του την επόμενη σεζόν να μην αγωνίζεται σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας.

"Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει την άνοδο. Γι' αυτό έμεινα κιόλας, αλλά είναι αλήθεια πως με το τέλος και της φετινής σεζόν δεν θα ήθελα ν' αγωνιστώ κι άλλο διάστημα σε επίπεδο δεύτερης κατηγορίας. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Οπως παντού. Τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ιταλία η δεύτερη κατηγορία είναι πιο δύσκολη από την πρώτη. Φέτος στη Segunda δέκα ομάδες θα παλέψουν για να μπουν στην Primera Division

Η Θέλτα είναι μαζεμένη ομάδα. Εχουμε αλλάξει και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Οι απαιτήσεις, η φύση του ποδοσφαίρου στην Ισπανία, που ζητά να είσαι καλός σε άμυνα και επίθεση για να πας μπροστά, με κάνουν να νιώθω ποδοσφαιριστής. Στην Ιταλία, για παράδειγμα, δεν έδιναν τέτοια έμφαση στο τεχνικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Αν παίξω καλά στη Θέλτα, ξέρω ότι θα έχω περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψω στην Εθνική Ελλάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: