Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Η Ρόμα απέκτησε τα δικαιώματα του Μπουρντίσο


Στη Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκολας Μπουρντίσο, καθώς οι «τζιαλορόσι» απέκτησαν τα δικαιώματά του από την Ιντερ αντί 8 εκ. ευρώ. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της ιταλικής πρωτεύουσας, στον οποίο αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός, και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι, του οποίου αποτελούσε άλλωστε διακαή πόθο. Μάλιστα, θα έχει φέτος συμπαίκτη του στη Ρόμα τον μικρότερο αδελφό του, τον 22χρονο Γκιγιέρμο, ο οποίος παίζει εκεί ως δανεικός από τη Ροζάριο Σεντράλ.

Ο Μπουρντίσο είχε περιοριστεί σε ρόλο αναπληρωματικού στην Ιντερ, λόγω της παρουσίας των Λούσιο και Σάμουελ, και δεν υπολογιζόταν από τον Ράφα Μπενίτεθ. Με τα χρήματα που αποκόμισαν από την παραχώρησή του, οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι πιθανό να κινηθούν για κάποια μεταγραφή ως την Τρίτη, ημέρα λήξης της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport", υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τζιουζέπε Σκούλι της Τζένοα, αλλά και για τον Ντιέγκο Φορλάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: