Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Γκερέιρο: «Ήθελαν να με κάνουν να φύγω, αλλά…»

Αιχμές κατά της διοίκησης της ΑΕΚ άφησε ο Ρότζερ Γκερέιρο με δηλώσεις του στον πολωνικό Τύπο, ισχυριζόμενος πως στόχος της ήταν να τον ωθήσει στην έξοδο βάζοντάς τον να προπονείται μόνος του. Ο Βραζιλιάνος μέσος παρέμεινε στο ρόστερ της «Ένωσης» και αισιοδοξεί πως υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ θα καθιερωθεί και θα επιστρέψει στην εθνική Πολωνίας.

Για τον μέχρι πρότινος παραγκωνισμό του ανέφερε: «Η απόφαση αυτή ήταν της διοίκησης και λήφθηκε λόγω των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου και του υψηλού συμβολαίου μου. Το έκαναν αυτό ελπίζοντας να φύγω από την ΑΕΚ, αλλά στο τέλος έμεινα στην Αθήνα. Δεν θα έφευγα για οποιοδήποτε ποσό. Υπήρχε πρόταση από το Ανόβερο, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενα και δεν ήθελα να αγωνιστώ στην Κύπρο, την Ουκρανία ή σε κάποιο άλλο λιγότερο σημαντικό πρωτάθλημα», δήλωσε ο 28χρονος άσος και πρόσθεσε: «Ελπίζω σε καλύτερες μέρες με το νέο προπονητή. Αυτό που έζησα πέρυσι ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Υπήρχε πρόβλημα με τις πληρωμές στην ομάδα, μία ασθένεια με κράτησε εκτός δράσης για δύο μήνες και γενικότερα ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα».

Ο πολιτογραφημένος Πολωνός ποδοσφαιριστής στοχεύει πλέον σε… διπλή καθιέρωση. «Θέλω να επιστρέψω στην ομάδα και στη συνέχεια στην εθνική Πολωνίας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα. Αν είμαι σε καλή κατάσταση, έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στην ομάδα. Όταν αγωνιζόμουν η εθνική πήγαινε καλά κι όποτε φορούσα τη φανέλα με το εθνόσημο έδινα τα πάντα και είχα καλή απόδοση. Πρώτο όμως θέλω να παίξω καλά στην ΑΕΚ για να κερδίσω την προσοχή του προπονητή. Δεν έχω μιλήσει με τον ομοσπονδιακό τεχνικό (Σμούντα) παρά μόνο μία φορά πριν από χρόνια. Θα δουλέψω σκληρά για να ξανακληθώ στην εθνική ομάδα», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: