Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Μουρίνιο: «Αφήστε ήσυχο τον Ρονάλντο»

Ικανοποιημένος από τις τελευταίες εμφανίσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σε τρία ματς έχει πετύχει τέσσερα γκολ, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην ασκούν κριτική στον Πορτογάλο, ο οποίος προσπαθεί σκληρά για την ομάδα του.

Ο Μουρίνιο μίλησε…

για τη Μάλαγα, την οποία η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει απόψε (23:00, ΣΚΑΪ): «Η Μάλαγα είναι δύσκολη αντίπαλος στην έδρα της και έχει ήδη παίξει με τη Βιγιαρεάλ, τη Σεβίλλη και τη Βαλένθια, οι οποίες τη νίκησαν - παρότι έπρεπε να πάρει εκείνη κάτι καλύτερο από αυτούς τους αγώνες. Έχουν έναν έμπειρο προπονητή (Ζεσουάλδο Φερέιρα), ο οποίος ξέρεις να οργανώνει τις ομάδες του και να παίζουν καλά. Είναι διαφορετικές από τους αντίπαλους που έχουν παίξει μέχρι σήμερα».

για τον Ρονάλντο: «Στα τελευταία παιχνίδια έχει σκοράρει με όλους τους τρόπους: με το κεφάλι, με το δεξί με από εκτέλεση φάουλ και το αριστερό. Φαίνεται ότι έχει αλλάξει η… τύχη του, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αφήστε τον ήσυχο ό,τι και αν κάνει. Είναι χαρούμενος και δεν είναι εύκολο να του πηγαίνουν τα πράγματα καλά».

για τις εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας: «Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη. Πάντως, οι παίκτες δείχνουν πιο άνετοι και αρχίσουν να καταλαβαίνουν πως πρέπει αν προετοιμάζονται για τέτοια παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: