Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Θύμισε ομάδα η Ρόμα

Τη δεύτερή της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Ρόμα, επικρατώντας 2-1 της Τζένοα για την έβδομη αγωνιστική της Serie A. Οι «ροσονέρι» απέδωσαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο θυμίζοντας την ομάδα που σάρωνε την περσινή σεζόν. Με το «τρίποντο» αυτό οι γηπεδούχοι έφτασαν τους οκτώ, όσους και η σημερινή τους αντίπαλος, σκαρφαλώνοντας στην έβδομη θέση.

Το σκορ για τους Ρωμαίους «άνοιξε» ο Μποριέλο στο 34’ με προβολή, ύστερα από συρτή σέντρα του Τότι, ενώ το 2-0 έκανε στο 53’ ο Μπρίγκι, με πλασέ. Ο Ρούντολφ στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΡΟΜΑ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Λόμποντ, Ρίισε, Ζουάν, Μπουρδίσο, Κασέτι, Πισάρο (79’ Σιμπλίσιο), Μπρίγκι, Περότα, Ταντέι, Τότι, Μποριέλο

ΤΖΕΝΟΑ (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Εντουάρντο, Τσίκο, Ρανόκια (55’ Σκούλι), Νταϊνέλι, Μιλανέτο, Κάρχα, Ρόσι, Κρισίτο, Μέστο (63’ Ραφίνια), Παλάσιο (46’ Ρούντολφ), Τόνι


Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Κυριακή 17/10

Κάλιαρι – Ίντερ (13:00)

Η πρωταθλήτρια Ίντερ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κάλιαρι και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την «λευκή ισοπαλία» με τον Γιουβέντους. Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει καθώς δεν υπολογίζει τους τραυματίες, Μότα, Κόρντομπα, Μιλίτο, Καμπιάσο, Μαριγκά, Σουάζο και Πάντεφ. Από την άλλη πλευρά η Κάλιαρι δεν έχει καμία απουσία.
Σαμπντόρια - Φιορεντίνα (16:00)

Η Σαμπντόρια υποδέχεται την Φιορεντίνα σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μια απουσία, αυτή του Γκασταντέλο, πράγμα που σημαίνει πως θα έχουν τα βασικά τους όπλα στην φαρέτρα τους. Από την άλλη η Φιορεντίνα μετά την ήττα από την Παλέρμο, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι Γιόβετιτς, Ντ’ Αγκοστίνο και Μπολάτι θα είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ οι Μούτου και Μοντολίβο είναι τιμωρημένοι.

Παλέρμο - Μπολόνια

Η Παλέρμο μετά την εκπληκτική εμφάνιση με την Φιορεντίνα και τη νίκη στο Αρτέμιο Φράνκι θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και κόντρα στην Μπολόνια. Λιβεράνι και Ριγκόνι είναι τραυματίες ενώ ο Καροτζιέρι είναι τιμωρημένος. Από την άλλη η Μπολόνια, με τον Βαγγέλη Μόρα πιθανότατα στον πάγκο, ψάχνει τη νίκη μετά την ισοπαλία με την Σαμπντόρια. Δεν έχει στη διάθεσή της τον Μορλέο, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Γιουβέντους – Λέτσε

Στο Τορίνο η Γιουβέντους υποδέχεται την Λέτσε και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με την Ίντερ. Οι «μπιανκονέρι» δεν έχουν στη διάθεσή τους, τους Μπουφόν, Τραορέ και Ρινάουντο, ενώ από την άλλη πλευρά οι Σεβαντόν και Ρεγκίνιουσεν θα είναι εκτός για την Λέτσε.

Τσεζένα – Πάρμα

Η έκπληξη της φετινής σεζόν, Τσεζένα υποδέχεται την Πάρμα. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες και πλέον σε αυτό το παιχνίδι ψάχνουν τη νίκη για να μπουν στον «σωστό» δρόμο. Για τους γηπεδούχους εκτός θα είναι ο Μπουντάν, ενώ εκτός αποστολής θα είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Στην άλλη πλευρά εκτός θα είναι οι Γκαλόπα, Τζιοβίνκο και Παλόσκι.

Κατάνια – Νάπολι

Η Νάπολι μετά την νίκη επί της Ρόμα θέλει να κερδίσει ακόμα τρεις βαθμούς κόντρα στην Κατάνια. Οι Ναπολιτάνοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Λουκαρέλι και Αρονίκα. Από την άλλη πλευρά η Κατάνια μετά την ήττα από την Λέτσε με σκορ 1-0.

Μπρέσια – Ουντινέζε

Η Μπρέσια, μετά την ήττα από την Λάτσιο, θέλει τη νίκη για να ανέβει στη βαθμολογία. Ο Παναγιώτης Κονέ θα είναι για ακόμα ένα παιχνίδι στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Χετεμάι. Εκτός θα είναι Ζόμπολι, Μπεράντι, Νταλαμάνο και Νταπρέλα. Από την άλλη πλευρά η Ουντινέζε προέρχεται από την νίκη επί της Τσεζένα και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Εκτός θα είναι οι Ντομίτζι και Φερονέτι.

Μπάρι – Λάτσιο (21:45)

Το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην Μπάρι και την Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα από την Τζένοα θέλουν κόντρα στην Λάτσιο να κάνουν μια καινούργια αρχή. Εκτός θα είναι Ράτζι, ο οποίος είναι τραυματίας. Από την άλλη πλευρά οι Λατσιάλι μετά την νίκη επί της Μπρέσια ψάχνει μια ακόμα που θα την φέρει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Εκτός θα είναι οι Μεγκνί, Ματουζάλεμ και Καβάντα.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Μίλαν – Κιέβο 3-1
(18’,30’ Πάτο, 90+3' Ρομπίνιο-70’ αυτ. Ιμπραΐμοβιτς)

Ρόμα – Τζένοα 2-1
(34’ Μποριέλο, 53’ Μπρίγκι-79’ Ρούντολφ)

Σαμπντόρια - Φιορεντίνα
Παλέρμο - Μπολόνια
Γιουβέντους – Λέτσε
Τσεζένα – Πάρμα
Κατάνια – Νάπολι
Κάλιαρι – Ίντερ
Μπρέσια – Ουντινέζε
Μπάρι – Λάτσιο

Η επόμενη αγωνιστική:

Σάββατο 23/10

Φιορεντίνα – Μπάρι (16:00)

Κυριακή 24/10

Πάρμα – Ρόμα (13:30)
Μπολόνια – Γιουβέντους (16:00)
Κιέβο – Τσεζένα
Τζένοα – Κατάνια
Λάτσιο – Κάλιαρι
Λέτσε – Μπρέσια
Ουντινέζε – Παλέρμο
Ίντερ – Σαμπντόρια

Δευτέρα 25/10
Νάπολι – Μίλαν (21:45)

Δεν υπάρχουν σχόλια: