Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Κρέσιτς: «Δεν με νοιάζει η εικόνα, μόνο τα αποτελέσματα»

Στο κακό πρόσωπο που έδειξε στο πρώτο ημίχρονο απέδωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Ντάριο Κρέσιτς, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στάθηκε στο κλίμα που υπάρχει στο σύλλογο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ την ερχόμενη Πέμπτη.

«Σεβαστήκαμε πολύ τον αντίπαλό και δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, όταν και δεχθήκαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι μπορούμε και εμείς να παίξουμε μπάλα, αλλά δεν καταφέραμε τελικά να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Για το τι έφταιξε για την ήττα πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να ξέρω τι δεν πήγε καλά, πρέπει να ξαναδούμε το ματς, να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε ενόψει της συνέχειας», ενώ αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια τόνισε: «Κακή ψυχολογία υπάρχει από τα αποτελέσματα, μας επηρεάζει η ήττα, είναι λογικό, αλλά αν καταφέρουμε και γυρίσουμε το υπάρχον κλίμα θα πάμε ψηλά».

Ερωτηθείς για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ για το Europa League υπογράμμισε: «Χρειάζεται να ανακάμψουμε, μέσα από τις προπονήσεις για να πάμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν με ενδιαφέρει το πρόσωπο που δείχνει η ομάδα αλλά τα αποτελέσματα, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: