Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Καλοπληρωμένα διπλά με σχετική φόρμα ..

Επιμέλεια-Tenorio.


Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο σταθήκαμε γενικώς άτυχοι, καθώς μας κάθησαν στην ισοπαλία αρκετά παιχνίδια στο 90, κυρίως την Κυριακή.Το Σάββατο δε ,φάγαμε την κουτουλιά στο 93 από την Guadalajara.Συμπαθητικό μού φένεται το πρόγραμμα τού διημέρου, ελπίζω να είναι ακόμη πιό συμπαθητικά όταν καί τελειώσουν αισίως υπέρ μας οι αγώνες.Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσέγγισει των αγώνων, υπομονή να έχουμε καί θάρθουν τα καλύτερα.Κρατάμε την καλή εμφάνιση όχι όμως καί το αποτέλεσμα.

Πάμε ευθύς αμέσως στα φρέσκα να δούμε τι υπάρχει.



Angelholms  - Norrkoping   (2)

Τάσεις αυτοκτονείας δείχνει να έχει η φιλοξενούμενη Norrkoping, μόλις 2 αγωνιστικές πρίν το φινάλε.Βρίσκεται στην πρώτη θέση με 52 βαθμούς, ενώ την ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής οι Syrianska καί Sundtzval , με 50 καί 49 βαθμούς αντίστοιχα.Αν θυμάμαι καλά καί δεν πρέπει να κάνω λάθος, η Norrköping είναι από την αρχή της σαιζόν πρωτοπόρος.

Η Angelholms, βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την 13 θέση, η οποία οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.Δεν τίθετα θέμα κινδύνου γιά απευθείας υποβιβασμό, καθώς εχει πολύ μεγάλη διαφορά από την ομάδα πού πέφτει.Δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση, αφού μετρά μόλις 1 νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια, ενώ εντός έδρας έχει να κάνει νίκη, κοντά στον 1 μήνα.Την περασμένη αγωνιστική κατάφερε καί ηττήθηκε απο μία πολύ κακή ομάδα, όπως είναι η Trohalltan, η οποία διαθέτει τα χειρότερα στατιστικά από όλες της ομάδες της κατηγορίας.

Παρά, το ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση η Norrköping , δεν παύει να παραμένει μία καλή ομάδα, γιά του λόγου το αληθές ότι είναι καί πρώτη.Θεωρώ πως δίκαια είναι το φαβορί τού αγώνα καθώς διαθέτει πολύ πιό ανώτερο σύνολο από την αντιπαλό της.Μην ξεχνάμε ότι η Norrköping είναι ένα από τα πουλέν της στήλης φέτος, καθώς την έχουμε πιστέψει από την αρχή γιά την άνοδο.

Θα επιλέξω το διπλό της Norrkoping σε απόδοση (2.30)


Villareal - Celta   (2)

Σε φούλ φόρμα βρίσκεται η Celta καί δεν καταλαβαίνει τίποτα.Μετά την ήττα τις πρεμιέρας, μετρά πλέον 6 σερί νίκες, με εντυπωσιακό επιθετικό απολογισμό.Καθώς έχει φιλοδωρήσει τα αντίπαλα δίχτυα μέ 15 γκόλ. σε 7 παιχνίδια.Ενώ καί αμυντικά η συμπεριφορά της κρίνεται αρκετά καλή, κυρίως στα τελευταία παιχνίδια, όπου δέχεται δύσκολα τέρμα., μόλις 1 σε 4 μάτς.

Πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα στην Villareal B, σχεδόν σε όλους τούς τομείς παρουσιάζει πρόβλημα.Σε καμία μα καμία περίπτωση, δεν θυμήζει την περσινή καλή ομάδα.

Επιλογή το διπλό της φορμαρισμένης Celta σε απόδοση (2.45)


Lask - Neustadt   (2)

Στο πάτο της βαθμολογίας η LASK, με 1 νίκη σε 10 παιχνίδια.Εντός έδρας σε 5 αγώνες μετρά 1 νίκη καί 4 ήττες.Διαθέτει την χειρότερη άμυνα καί επίθεση της κατηγορίας.Γενικά το κλίμα στην ομάδα είναι κακό, με τούς φιλάθλους να ζητούν την απομάκρυνση τού προπονητή.

Σε πολύ καλή κατάσταση η Neustadt σε σχέση με την LASK.Σε ουδέτερο γήπεδο η αναμέτρηση , θεωρώ πως έχει τα φόντα να περάσει με νίκη.

Το διπλό της Neustadt είναι στις επολογές μου σε απόδοση (2.45)



Gimnasia de la plata - Arsenal de Sarandi   (2)

Xωρίς να εντυπωσιάζει σε μεγάλο βαθμό με την αποδοσή της η Arsenal , εν τούτοις τα καταφέρνει μιά χαρά ως τώρα.Παρουσιάζεται δυνατή στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς σε 4 αναμετρήσεις μετρά 3 νίκες.Είναι λιγάκι δυσκοίλια τελευταία στο γκόλ, αλλά η αμυνά της είναι γιά σεμινάριο, κρατά την εστία της ανέπαφη γιά 4 σερί μάτς, καί γενικώς στα μετόπισθεν είναι πολύ σοβαρή.

Θετικός ο βαθμός πού απέσπασε η Gimnasia την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο την River Plate,αλλά γλύτωσε από τού χάρου τα δόντια, καθώς η River είχε 3 δοκάρια στο 15ο λεπτό παρακαλώ ! Η Gimnasia διαθέτει αυτή την στιγμή, την χειρότερη επίθεση τού πρωταθλήματος με μόλις 5 γκόλ ενεργητικό.

Σε καλύτερη κατάσταση είναι η Arsenal, θα πάω με το διπλό σε απόδοση (2.50)



Colon de santa fe - Estudiantes   (2)

Aκόμη ρεύεται την 6άρα πού άρπαξε η Colon την περασμένη αγωνιστική , πραγματικός εφιάλτης ο αγώνας αφού η αντιπαλός της η Velez , την έκανε πού λέμε κουδούνια.

Σε πολύ καλή κατάσταση η Estudiantes, η οποία οδηγεί την κούρσα με 25 βαθμούς.Μετρά μόλις 1 ήττα σε 10 παιχνίδια, καί διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 3 μόλις γκόλ παθητικό.Βάση της εικόνας πού παρουσιάζει η αμυνά της, θα πρέπει κανείς να κάνει αίτηση γιά να της βάλεις γκόλ.

Με, η χωρίς Veron , η Estudiantes έχει σαφές προβάδισμα γιά την νίκη.


Θα επιλέξω το διπλό της πρωτοπόρου Estudiantes σε απόδοση (2.50)


Στή σούμα σε σύστημα με ζητούμενα : Norrkoping - Celta - Neustadt - Arsenal de sarandi - Estudiantes.


Kαλά να περνάτε, τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: