Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Δεν προπονήθηκε ο Μάρα

Με μια προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα προς τον Πανσερραϊκό, αύριο στο Καυταντζόγλειο στάδιο. Ο Μπογκντάν Μάρα δεν προπονήθηκε, για προληπτικούς λόγους, καθώς αισθάνεται επιβάρυνση στο γαστροκνήμιο (γάμπα). Υπολογίζεται πως την Κυριακή θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός που συνέχισε με θεραπεία και γυμναστήριο, ο Στέλιος Ηλιάδης με εντατικό πρόγραμμα, ο Αμπραχαμ Αλετσένου ήρθε σε επαφή με μπάλα στο ατομικό πρόγραμμα, ο Απόστολος Βέλλιος επιστρέφει την Δευτέρα και ο τιμωρημένος Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία, συνθέτουν το σύνολο των αναγκαστικών απουσιών.

Κατόπιν αυτών, ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, η οποία, το απόγευμα, σήμερα, θα συγκεντρωθεί σε ξενοδοχείο, για διανυκτέρευση. Οι 20, είναι οι εξής:

Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σαρακατσάνος, Σζοτ, Μάρα, Καρλίνιος, Ρομάν, Βουτσιάς, Ντάνι, Κομπαγιάσι, Γιάκομπ, Σίσιτς, Σολτάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: