Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Χικς: «Για όλα φταίει ο Μπενίτεθ»

Στον Ράφα Μπενίτεθ χρέωσε τις αποτυχίες της Λίβερπουλ επί των ημερών του ο πρώην πλέον ιδιοκτήτης του συλλόγου - μαζί με τον Τζορτζ Τζίλετ- Τομ Χικς.Ο Αμερικανός επιχειρηματίας τα… «φόρτωσε» στον προηγούμενο προπονητή της ομάδας, ενώ υπεραμύνθηκε τον εαυτό του και τον συνέταιρο του λέγοντας ότι δαπάνησαν τεράστια ποσά για την ομάδα.

«Ξοδέψαμε 300 εκ.λίρες για παίκτες, 150 καθαρά. Νομίζω ότι είναι το δεύτερο ή τρίτο στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό ποτέ δεν το έγραψε ο Τύπος», ανέφερε αρχικά ο Χικς.

Στη συνέχεια, εκτόξευσε κατηγορίες εναντίον του Ράφα Μπενίτεθ. «Διάβασα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο οποίο ο Αλεξ Φέργκιουσον είπε ότι ο Ράφα είχε πιο πολλά λεφτά να ξοδέψει από ότι όλοι οι υπόλοιποι, απλά πήρε τους κακούς παίκτες.

Ο Ράφα έχασε την ομάδα. Δεν τερματίσαμε πρώτοι και γι` αυτό δεν φταίνε οι ιδιοκτήτες, δώσαμε λεφτά. Ο Ράφα ευθύνεται για τα αποτελέσματα».

Τέλος,ο Χικς αναφερόμενος στην «απώλεια» της Λίβερπουλ σχολίασε πικραμένος. «Πλήγωσε ανεπανόρθωτα την οικογένεια μου. Μας εξαπάτησαν για να πάρουν ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο. Είμαι πολύ θυμωμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: